Anunțul a fost dezactivat!

Apartament modern cu 2 camere in bloc nou, dotat cu 2 liftur

Iasi, Iasi Acum 11 luni 54.000 EUR
Zona

Bucium

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

45

An finalizare construcție
2023
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Evo Imobiliare ofera o oportunitate imobiliara deosebita - un apartament modern cu 2 camere, disponibil spre vanzare intr-un bloc nou construit in 2023, situat in zona Visani. Suprafata totala a apartamentului este de 45 mp, iar suprafata utila este de 41 mp, beneficiind de un design contemporan si functional, in timp ce blocul dispune de 2 lifturi pentru confortul dumneavoastra.

Poti achizitiona cu usurinta acest apartament cu doua camere prin credit ipotecar sau creditul Noua Casa 2023, sau poti opta pentru plata in numerar la pret promotional. Cu Evo Imobiliare, nu platesti comisioane!

Apartamentul modern dispune de finisaje si obiecte sanitare de calitate superioara, garantandu-ti un confort ridicat. Livingul spatios si luminos conectat cu bucataria este locul perfect pentru a petrece momente alaturi de familia ta. Alege acest apartament pentru un stil de viata modern si confortabil.

Descopera oaza ta de liniste in acest apartament cu 2 camere, situat intr-un cadru natural din zona Visani. Atmosfera primitoare si confortul acestui spatiu iti vor face cu siguranta placere sa petreci timp aici. Alege sa-ti achizitionezi un apartament intr-un loc in care natura este la indemana ta. Rezerva acum apartamentul tau din Visani!

Descopera apartamentele de vanzare din Visani - o locatie ideala pentru a-ti indeplini nevoile personale si profesionale! Beneficiezi de acces rapid si facil la mijloacele de transport in comun si la o varietate de spatii comerciale, potrivite pentru satisfacerea nevoilor si intereselor tale individuale. Traieste intr-un mediu dinamic si convenabil, unde totul este la indemana ta! Alege Visani pentru a-ti construi viitorul!

Acest apartament cu doua camere poate fi achizitionat la pretul de 54.000 euro in cazul in care alegi sa platesti integral din surse proprii / cash. Daca doresti sa achizitionezi prin credit ipotecar sau prin programul Noua Casa 2023, pretul este de 56.200 euro. Fara comision la cumparare, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

Descopera Oferte Exceptionale: Apartamente de vanzare cu 1,2 si 3 camere in Visan - Viseaza si achizitioneaza-ti locuinta ideala! Cauta apartamentul ideal in Visan cu Evo Imobiliare - oferte atractive, numar de camere variate si asistenta de top in procesul de vanzare-cumparare. Contacteaza-ne la 0757858142 sau WhatsApp si iti gasim rapid locuinta visata!


ID intern Evo-Imobiliare: 2090

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici