Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere 2 locuri de parcare si gradina zona Pict

Sibiu, Sibiu Acum un an 141.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

85

An finalizare construcție
2015
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
2
Mobilat/Utilat
Complet

De vanzare apartament cu 3 camere decomandate, 2 bai si gradina proprie, pozitionat la parterul unui imobil tip bloc construit in anul 2016 pe structura din cadre de beton, cu regimul de inaltime parter 2 etaje, care dispune de: izolatie termica exterioara de 10 cm EPS 80, acces securizat in imobil, acoperis terasat si locuri de parcare amenajate si delimitate pentru locatari.
Locuinta in suprafata de 85 mp utili este compusa dintr-un hol de 10,6 mp care decomandeaza locuinta si este dotat la intrare cu un cuier si pantofar, living cu bucatarie open space de 30 mp, doua dormitoare dintre care cel matrimonial de 15.4 mp si respectiv 19,8 mp, baia principala de 8 mp prevazuta cu cada si geam pentru aerisire, baia secundara de 3.4 mp.
Separat de suprafata utila se adauga gradina proprie, amenajata si delimitata in suprafata de 60 mp.
Imediat dupa finalizarea imobilului au fost facute si amenjarile interioare care sunt moderne si foarte bine intretinute: parchet laminat de 12 mm, baia principala amenajata cu travertin, usile de interior sunt marca Porta Doors, obiecte sanitare sunt incastrate si suspendate marca Grohe, intrerupatoare si prize Schneider gama premium, corpuri de iluminat suspendate si aer conditionat.
Apartamnetul se vinde complet mobilat cu mobiler facut la comandata. Bucataria ramane complet mobilata si utilata cu electrocasnice incorporate marca Bosch si Gorenje (plita pe gaz, cuptor electric, masina spalat rufe, masina de spalat vase, hota si frigider).
Locuinta dispune de dotari precum: centrala termica marca Viessmann pe gaz cu termostat wirless si calorifere din otel si incalzire electrica in pardoseala, usa metalica de acces antiefractie placata cu panou MDF, geam termopan marca Qfort cu 7 camere si 3 foi de sticla izolatoare termic si fonic, instalatie electrica din cupru trasa prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere si interfon, instalatie electrica din cupru trasa prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere si interfon.
Pretul de achizitie al locuintei este de 141.900 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1169.

Confort: 1 sporit
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici