Anunțul a fost dezactivat!

Apartament Piata Victoriei | Investitie - Airbnb

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 170.000 EUR
Zona

P-ta Victoriei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

58

An finalizare construcție
1993
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
7

Acest apartament la vanzare este situat in Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti, la etajul 3 al unui bloc de apartamente modern, format din 7 etaje. Imobilul a fost construit in anul 1993 si a fost re-anvelopat in perioada 2019-2020, oferind o izolare termica buna si o estetica moderna.
Apartamentul este format din 2 camere si beneficiaza de multiple imbunatatiri aduse de catre proprietar pentru a oferi un confort cat mai bun de locuinta sau pentru inchiriere in sistemul Airbnb. Acesta se vinde complet mobilat, fiind pregatit pentru a fi locuit sau inchiriat imediat.
Cu o suprafata utila de aproximativ 50 mp, apartamentul este spatios si luminos, avand un living-room deschis, o bucatarie complet utilata, o camera confortabila si o baie moderna. Toate camerele sunt mobilate cu gust, folosind materiale de calitate si culori neutre, astfel incat noii proprietari sa isi poata personaliza usor spatiul.
Apartamentul beneficiaza de o pozitie excelenta in centrul Bucurestiului, fiind situat la doar cateva minute de mers pe jos de Piata Victoriei si de cele mai importante artere ale orasului. Pretul de vanzare este de 170.000 Euro, iar pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa contactati agentul nostru.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici