Anunțul a fost dezactivat!

Apartament premium de vanzare Complex rezidential Adora Park

Arad, Arad Acum un an 149.999 EUR
Zona

UTA

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

73

An finalizare construcție
2021
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet

Daca sunteti in cautarea unui camin deosebit ,intr-un complex rezidential civilizat va oferim spre vanzare un apartament premium nou,mobilat si utilat,complet finisat în zona UTA, Complexul rezidențial Adora Park cu o suprafața utilă de 73 mp.
Apartamentul se află la etajul 4 și este compus din 3 camere (2 dormitoare și living cu acces pe balcon), 2 băi (din care una are intrarea din dormitorul matrimonial),bucătărie open space,2 holuri și terasa.
Ca si dotari apartamentul beneficiază de geamuri termopan, încălzire în pardoseală, aer condiționat, mobilă si electrocasnice noi (frigider, plită pe gaz, hotă, mașină de spălat vase, cuptor electric, cuptor cu microunde), centrală proprie, videointerfon și doua locuri de parcare. Pe lângă toate facilitățile oferite de dezvoltator, apartamentul beneficiază de sistemul SMART HOME, realizat cu ajutorul unei firme specializate în faza de construcție a apartamentului și care permite controlul de pe telefonul mobil, de la distanță a temperaturii (termostatele cu touch screen), reglarea temperaturii și intensității aerului condiționat, dimarea luminozității din living și dormitorul matrimonial, on/off a celorlalte corpuri de iluminat instalate. De asemenea a fost instalat și un sistem living/comming home, care poate fi configurat în mai multe moduri, senzori de fum și de inundație.

Mobila de living este confecționată din MDF frezat vopsit de 22 mm cu șemineu pe bază de bioetanol încorporat și spațiu dedicat AC-ului in fața căruia se află un front cu frezare multiplă care permite funcționarea climatizării fără a se deschide. Mobilierul din holuri este din MDF frezat vopsit și cuprinde mai multe spații de depozitare. Mobila de bucătărie, precum și cea din dormitor este de asemenea confecționată din MDF frezat vopsit. Toată mobila din apartament a fost efectuată pe bază de comandă pe baza măsurătorilor de la fața locului. Canapeaua, scaunele și masa au fost comandate separat, însă pe baza caracteristicilor din zona în care au fost amplasate, astfel încât să se încadreze perfect în spațiul destinat. Pe peretele din living a fost realizată manual o zugrăveală denumită - ”Pată de cerneală”.
Amenajarea apartamentului a fost realizată cu ajutorul unei firme specializată în design interior.


Complexul rezidențial oferă chiar în mijlocul cartierului un parc care include zonă de joacă pentru copii, iar la parterul primelor două blocuri se află diferiți agenți economici care oferă acces la diferite necesități din viața de zi cu zi.
Pentru alte detalii si pentru a programa o vizionare a unui apartament de lux nu ezitati sa ma contactati!

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici