Anunțul a fost dezactivat!

Apartament spatios de 2 camere cu 2 balcoane, bloc nou, 2 li

Iasi, Iasi Acum 11 luni 77.000 EUR
Zona

Visani

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

69

An finalizare construcție
2023
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Evo Imobiliare va ofera o oportunitate excelenta de a achizitiona un apartament de 2 camere, situat intr-un bloc nou la etajul 2 din 6, cu 2 lifturi moderne, in zona Visan. Avand suprafata de 69 mp cu cele 2 balcoane, acest apartament incantator va ofera tot confortul si spatiul necesar pentru a va bucura de stilul de viata pe care-l doriti. Cu o suprafata totala de 69mp, acesta reprezinta o alegere ideala pentru oricine cauta o locuinta moderna si spatioasa.

Achizitie flexibila a unui apartament modern si luminos. Acceseaza credit ipotecar, noua casa 2023 sau alege plata cash. Indiferent de modalitatile de plata aveti comision 0% cu Evo Imobiliare.
Calitatea finisajelor si obiectelor sanitare din baie iti ofera un confort ridicat, in timp ce livingul spatios si luminos te invita sa te relaxezi, inclusiv cu acces pe balcon. Accesul catre cel de-al doilea balcon este facil din bucatarie, permitand o ventilatie mai buna in timpul gatitului. Alege acest apartament pentru un stil de viata modern si confortabil.

Atmosfera primitoare iti va face placere sa petreci timp in acest spatiu confortabil si primitor. Alege sa traiesti intr-un mediu care iti ofera liniste si relaxare, chiar in mijlocul naturii.

Visan este o locatie ideala pentru a-ti indeplini atat nevoile personale, cat si cele profesionale! Aici, ai acces facil si rapid la mijloacele de transport in comun si la o varietate de spatii comerciale care iti pot satisface nevoile si interesele individuale. Alege sa traiesti intr-un mediu dinamic si convenabil, unde totul este la indemana ta!

Descopera cele mai bune oferte de vanzare pentru apartamente cu 1, 2 sau 3 camere in Visan - Gaseste apartamentul visurilor tale!

Daca esti in cautarea apartamentului perfect in Visan, noi suntem aici sa te ajutam! Indiferent daca ai nevoie de o camera, doua sau trei, avem cele mai atractive oferte de vanzare si suntem pregatiti sa te ajutam sa gasesti apartamentul visurilor tale. La doar un apel distanta la 0757858142 sau prin WhatsApp, programarea unei vizionari este rapida si usoara. Oferim informatii sigure si actualizate pentru a te asigura de o experienta transparenta si eficienta in contractul de vanzare-cumparare pentru apartamentului ideal. Nu ezita sa colaborezi cu Evo Imobiliare si sa-ti gasim rapid apartamentul perfect in Visan.

Descopera acest apartament modern cu 2 camere si 2 balcoane, disponibil la un pret special de 77.000 euro; pentru plata integrala sau 83.000euro; cu credit ipotecar/noua casa 2023 - ambele fara comision! Alegeti locuinta ideala fara sa platiti comisioane, in functie de optiunea de plata cea mai convenabila pentru dumneavoastra.

ID intern Evo-Imobiliare: 2050

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici