Anunțul a fost dezactivat!

Apartament tip studio cu parcare privata, pe Alecsandri

Oradea, Bihor Acum un an 450 EUR
Zona

Central

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

30

Etaj
1
Compartimentare
Nedecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1

Daca vrei sa simti pulsul orasului, Brucken Imobiliare iti propune spre inchiriere un apartament tip studio, situat intr-o cladire amplasata pe pietonala Alecsandri, zona cea mai vibranta si populara a Oradiei. Aici vei putea incearca cafenelele si restaurantele cu terase cochete si sa te lasi cuprins de energia orasului Art Nouveau.

Arhitectura pastelata care contureaza armonios pietonala, este alcatuita din toate acele cladiri pline de istorie care odinioara erau locul de intalnire pentru protipendada oradeana a secolelor trecute, si care azi dau acel aer plin de farmec.

Intr-una din aceste cladiri, se afla si studioul propus de noi, pe care il veti regasi complet renovat, utilat si mobilat, oferind toate facilitatile necesare pentru o viata comoda si confortabila. Icirc;n plus, apartamentul are o parcare privata in curtea interioara a cladirii, astfel incat veti putea lasa masina in siguranta. De asemenea, veti avea la dispozitie si un spatiu exterior alaturat apartamentului, pentru depozitare si zona de spalatorie.

La doar cativa pasi distanta de principalele puncte de interes din Oradea, cu institutii culturale, magazine, parcuri, scoli si transport public in proximitate, acest studio este alegerea perfecta pentru oricine doreste sa ramana conectat la tot ce inseamna viata de zi si de noapte a frumosului nostru oras.

Pretul este de 450 euro/ luna, iar utilitatile sunt incluse. Pretul poate varia in functie de perioada, mai lunga sau mai scurta, a inchirierii.

Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, ne puteti contacta telefonic sau la sediul biroului nostru din bd-ul. Magheru, nr. 12.

Confort: lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Apartamente de închiriat din:

Judetul Bihor Oradea Marghita
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici