Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere 90 mp utili, cu terasa 50mp, bloc nou

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 155.800 EUR
Zona

Colentina

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

90

An finalizare construcție
2021
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Atunci cand vrei sa-ti achizitionezi o locuinta este foarte important sa stii ce cumperi si cat de bine este construit blocul. Astfel povestea incepe prin acest bloc, de tip boutique, cu doar 36 de apartamente, care iti creaza un sentiment de confort, de apartenenta, sa vrei sa stai aici. Dezvoltatorul proiectului este unul dintre cei mai vechi si constanti dezvoltatori imobiliari si de 20 de ani construieste locuinte ce au devenit camine pentru sute de familii multumite de alegerea facuta.

Structura blocului este de stalpi si grinzi din beton armat, plansee din beton armat, iar zidaria exterioara si interioara din caramida porotherm, un material termoizolant si fonoabsorbant foarte bun, ecologic, fiind alcatuit doar din argila coapta, motiv pentru care nu arde in incendiu si nu emana gaze toxice.

Blocul dispune de 2 intrari, cu un regim de inaltime de 2 etaje + 2 etaje retrase (etajele 3 si 4), cu vedere deschisa de jur imprejur, fara sa fie obstructionata de vreo alta cladire mai inalta, blocul fiind amplasat pe o strada imediat paralela cu soseaua Colentina, in sectorul 2, intr-o zona de case, foarte linistita, ferita de zgomotul strazilor principale, dar in acelasi timp cu iesire rapida la acestea si la mijloacele de transport in comun care va duc rapid in zona Bucur Obor sau in zona centrala. De asemenea aveti iesire rapida catre soseaua de centura, spre A2 si A3.

Aici cu siguranta veti putea gasi casa dorita, oricat de pretentiosi ati fi! Va punem la dispozitie pentru vizionare un numar de 17 apartamente, cu 2 camere, cu suprafete utile intre 58 mp si 71 mp si cu 3 camere, cu suprafete utile intre 73 mp si 98 mp, cu terase generoase, intre 48 mp si 75 mp, la etajele superioare retrase, et. 3 si et. 4, si intre 6 mp si 15 mp, la etajele 1 si 2, .

Apartamentele de la parter dispun de curti proprii, unele cu suprafete chiar mai mari decat suprafata apartamentului, intre 40 mp si 130 mp, in care va puteti petrece dupa amiezile si timpul liber impreuna cu familia, oricat de numeroasa ar fi ea, feriti de privirile vecinilor.

O parte dintre apartamente sunt deja finisate, cu finisaje de foarte buna calitate, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, altele asteapta sa fie finisate in functie de preferintele voastre in materie de culori si design, intr-un timp foarte scurt, de maxim 15 zile de la semnarea precontractului. Casa va fi predata la cheie, asa cum o doriti, pregatita sa va creeze sentimentul de confort, de apartenenta, cu fiecare obiect de mobilier cu care veti veni in interiorul ei.

Toate apartamentele dispun de centrala termica prin condensatie, marca Ariston, contorizare separata pentru apa, gaze si curent electric.

Scarile si spatiile comune au pardoseli din granit, usile de la intrarea in fiecare apartament sunt usi Pinum, "Made in Italy", de foarte buna calitate, cu un design frumos si elegant, cu rezistență la efracție și performanțe de izolare termică și acustică.

Un alt plus al acestui ansamblu rezidential este acela ca va dispune si de lift, ceea ce face viata si mai usoar celor care aleg sa locuiasca in apartamentele de la etajele 3 si 4.

Apartamentele cu 2 camere sunt dispuse astfel :
Etaj 1 : 4 apartamente, cu suprafete utile cuprinse intre 58 mp si 71 mp.
Etaj 2 : 2 apartamente, cu suprafete utile de 62.4 mp si 65 mp
Etaj 3 retras : 3 apartamente, cu suprafete utile intre 58 mp si 66 mp

Apartamentele cu 3 camere sunt dispuse astfel :
Parter : 2 apartamente, cu suprafete utile de 72.7 mp si 82.9 mp, fiecare cu terase generoase de 150 mp si respectiv 110 mp
Etaj 4 retras : 2 apartamente, cu suprafete utile de 86 mp si 90.4 mp, fecare cu terase generoase de 68.3 mp si respectiv 47.9 mp

Blocul dispune de parcare subterana in care va puteti achizitiona un loc de parcare si o boxa sau mai multe, achitate separat.

Caracteristici privind performanta energetica:
- clasa energetică A;
- consumul total specific de energie primară: 98.10;
- indicele de emisii echivalent CO_2: 22.14;
- consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Apartamentele pot fi achizitionate imediat.
Ma puteti contacta oricand pentru mai multe informatii.

Va astept cu drag la vizionari, pentru a descoperi potentialul acestor apartamente!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici