Anunțul a fost dezactivat!

Armonie intre stil si functionalitate intr-o casa cu design

Brasov, Brasov Acum 10 luni 169.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

114

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
335
Stare proprietate
Bună
 Nu include TVA

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un nou ansamblu rezidential in Ghimbav, format din case tip duplex cu un design modernist ce imbina perfect estetica contemporana cu functionalitatea cotidiana. Ansamblul este amplasat in apropiere de cele mai importante puncte de interes (scoala, magazine, centru comercial, parc, etc.) si beneficiaza de acces facil la transportul public si la principalele artere rutiere, Brasovul fiind la doar 5 minute de mers cu masina, ceea ce va asigura un stil de viata comod si placut.

Link Video: https://www.youtube.com/watch?v=jDnDCRKcfY0

Proprietatea se remarca prin geometria distinctiva, liniile sale clare si designul cubist. Materialele de inalta calitate utilizate in constructia casei asigura un aspect elegant si o durabilitate pe termen lung. Fiecare casa beneficiaza de o curte interioara privata, unde va puteti relaxa, profitand de intimitatea oferita de aceasta oaza urbana. Serile de vara petrecute in gradina alaturi de familie si prieteni vor fi cu siguranta memorabile.

La intrarea in proprietate veti fi intampinat de un hol spatios ce se deschide catre un living larg si luminos, ferestrele generoase permitand patrunderea abundenta a luminii naturale in caminul dumneavoastra. Designul open-space permite integrarea perfecta a bucatariei in zona de living, creand un mediu fluid si prietenos si indiferent daca sunteti un bucatar pasionat sau doar doriti sa pregatiti mese delicioase pentru familia si prietenii dumneavoastra, aceasta bucatarie va fi cu siguranta un spatiu placut si functional in acelasi timp, in care sa va exprimati creativitatea culinara. Spatiul de zi al casei este deservit de o baie cu finisaje elegante si obiecte sanitare de calitate, ce beneficiaza de lumina naturala si aerisirea oferita de o fereastra. Terasa exterioara, cu acces din bucatarie, va deveni cu siguranta locul dumneavoastra preferat de petrecere a timpului liber intr-un mod placut si relaxant.

Urcand pe o scara cu balustrada din sticla securizata si mana curenta din lemn, ce completeaza design-ul minimalist al proprietatii, ajungem la etajul superior unde se afla cele trei dormitoare. Suprafetele vitrate generoase, fac din aceste incaperi un spatiu cald si primitor, cu un aer reconfortant, perfect pentru odihna si relaxare. Pe hol regasim o baie dotata cu cada, amplasata optim fata de cele trei dormitoare. Doua din dormitoare au acces catre balconul amplu din sticla, de unde puteti admira panorama montana, savurand o ceasca de cafea.

Va invitam sa descoperiti aceasta casa cu design modernist, unde spatiile largi si primitoare, finisajele de calitate, lumina naturala, dar mai ales localizarea ideala va vor face sa va simtiti ACASA. Nu ratati sansa de va transforma visul in realitate si de a locui intr-o casa care va ofera calitatea si confortul pe care le meritati!

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Va vom fi alaturi cu consultanta gratuita in permanenta inca de la primul apel.

Avem o echipa intreaga ce va sta la dispozitie cu informatii despre aceasta oferta:

GEORGE MOSOR

Telefon/ WhatsApp: 0732.847.048

GABRIEL UNGUREANU

Telefon/ WhatsApp: 0772.280.403

LUIGI MICU

Telefon/ WhatsApp: 0751.554.681



Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici