Anunțul a fost dezactivat!

Benzinarie - Motel - Spatii Comerciale in Bolintin Vale, ...

Bolintin Vale, Giurgiu Acum un an 820.000 EUR
Zona

Est

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
1300

Statie comercializare combustibil + motel + spatii comerciale + hala ce poate sa costinuie o afacere la cheie cu multiple variante de extindere in Bolintin Vale, judetul Giurgiu, la 20 de minute de Bucuresti.
Drumul judetean pe care se afla amplasata aceasta proprietate este intens circulat, iar la aproximativ 150m se va dezvolta noua centura a capitalei, ceea ce va aduce si mai mult potential de crestere.
Statia de comercializare combustibil dateaza din anul 1994 si este detinata de societate de actiuni. Toate autorizatiile sunt la zi asa ca se recomanda preluarea societatii deja existente.
Benzinaria a functionat pe profit pana acum cateva luni, iar activitatea se poate relua in orice moment, personalul este instruit si disponibil.
Statia este formata din doua pompe de benzina (marca Tokheim) si una de motorina (rezervoare de cate 80000l fiecare), platforma betonata are 1500mp, iar cladirea are 900 mp utili formati din spatii comerciale, camere motel (20 camere) si doua garaje. Aveti posibilitatea de a avea restaurant, bar, magazin, service auto, birouri sau alta activitate. In spatele cladirii principale mai avem o hala de 371mp utili.
Terenul este imprejmuit, insumeaza 12500mp si este pretabil atat pentru constructia de vile, cat si pentru spatii cu destinatie industriala.

Pentru orice alta informatie, va stau la dispozitie!

Suprafaţă totală: 1500 m²
Suprafaţă birouri: 1300 m²
An finalizare construcție: 1994
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 20
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Producţie/Servicii

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici