Anunțul a fost dezactivat!

Birou CENTRAL 68 mp

Bacau, Bacau Acum 2 luni 544 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
68
Clasă energetică
B
 Nu include TVA

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre inchiriere un spatiu quot;la cheiequot; de birouri[ 2 unitati de 68 mp fiecare /sau ca intreg ! ] actualmente mobilat ca in imagini[ ACUM compartimentat ca in Schita ISU/Bucatarie/Birou Managerial/Camera Server/Sala Principala] cu o suprafata UTILA totala de 136 mp si intrare separata / acces non-stop cartela individuala in zona centrala a Mun.Bacau .

Spatiul initial open-space,este acum compartimentat[4 incaperi distincte /3 cu usa proprie],beneficiaza de iluminat natural direct OPTIMA si de iluminat artificial cu lampi de tip LED.Excelenta locatie pentru punct de lucru securizat al unei companii nationale ce necesita prezenta locala /activitati de consultanta sau/si servicii cu showroom prezentare produse.Costul pentru mentenanta spatiilor comune [apa,service instalatii inclusiv iluminat ,piese de schimb ,lifturi,manopera,curatenie grupuri sanitare si consumabile aferente , utilitati {inclus incalzirea si racirea spatiului}] se face in baza facturilor emise de furnizorii de utilitati.

Excelenta locatie-AUTORIZATIE ISU-pozitionata aproape de zona de ultracentral .Cladire moderna si mediu ambiental profesional ! Pret 9,5 EUR/MP tva inclus usor negociabil ! ID intern: 261

Suprafaţă totală: 68 m²
An finalizare construcție: 2010
Stadiu construcţie: Finalizat
Clasă birouri: B
Înălţime spaţiu: 3 m
Număr încăperi: 3
Număr Grupuri Sanitare: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 20+
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici