Anunțul a fost dezactivat!

Birouri Cismigiu | 5 Camere | Demisol | 115mp | 2 Bai | Reno

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 1.100 EUR
Zona

Cismigiu

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
115

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un SPATIU BIROURI in zona CISMIGIU. Situat la demisolul unei case de patrimoniu, complet renovata, aproximativ la mijlocul distantei dintre Piata Victoriei si Casa Poporului. Spatiul are o suprafata generoasa, de 115 mp utili si include 5 camere mari, cu suprafete cuprinse intre 10 si 24 mp, doua bai si o bucatarie complet mobilata de la IKEA, tip kitchineta in plan semi-deschis.

Camerele au ferestre spre curtea interioara a casei. Intregul spatiu a fost renovat complet in luna Ianuarie 2020, cu instalatii sanitare noi, parchet si pereti complet renovati, iar instalatiile electrice au fost refacute. Fiecare camera are cate un accent de caramida aplicata, element ce ofera personalitate si caldura spatiului. In renovarea spatiului au fost folosite materiale de foarte buna calitate in culori calde, deschise, iar sistemele de iluminat au fost alese cu foarte mare atentie pentru a pastra luminozitatea spatiului. Este pretabil pentru orice fel de activitate profesionala, companii de prestari servicii, notariat, cabinet de avocatura, stomatologie, organizare de cursuri, etc si suntem foarte selectivi in alegerea chiriasului, doar pe termen lung. Spatiul se afla foarte aproape de Mega Image-ul de tip Premium, deschis pe strada Cobalcescu.

Se inchiriaza pe termen lung, cu contract, factura si dreptul de a inregistra ca punct de lucru. Vila in care se afla spatiul are cate un apartament pe etaj, cu o curte generoasa, la primele 2 etaje aflandu-se 2 familii de foarte buna calitate, iar mansarda vilei fiind inchiriata catre o firma de consultanta. Spatiul se inchiriaza insotit de un spatiu de depozitare inchis si renovat, de 3 mp. Spatiul se inchiriaza de pe firma, cu contract si factura lunara. Utilitatile se platesc separat catre furnizori. La inceput se plateste catre proprietar o garantie pentru intrarea in spatiu. Contractul se semneaza pe minim 2 ani si se ofera dreptul de a deschide punct de lucru. Pret: 1250 euro/luna Va asteptam cu drag sa o vedem impreuna!
Agent Vasile Dan


Id intern: P27001

Suprafaţă totală: 130 m²
An finalizare construcție: 1970
Stadiu construcţie: Finalizat
Tip imobil: Bloc de apartamente

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici