Anunțul a fost dezactivat!

Casă cu livada si teren in Tocile-Vanzare

Sadu, Sibiu Acum 11 luni 183.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

184

An finalizare construcție
2000
Suprafață teren (m²)
1700
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

TOCILE
O oaza de frumusete, verdeata si liniste, unde se îmbina satul românesc din trecut, strans legat de prezent și cu gandul spre viitor.
Clima relativ blanda, cu umiditate moderata, calitatea aerului, cu un efect terapeutic, precum si conditiile naturale ale asezarii cu peisajul incantator, te indeamna la drumetii, alergari, cicloturism, etc
Înspre Tocile se poate ajunge din 2 direcţii: din Sibiu 15 km prin Cisnădie, sau din Tălmaciu (8 km), din centrul oraşului către vest, drum care însoţeşte apa râului Sadu printr-o zonă cu multe terase.

Comuna Sadu, impreuna cu a ei perla, Tocile, si nu singura, este o comuna specifica de granita a Marginimii, pe al carei teritoriu si in apropierea lui, intalnim o multitudine de obiective turistice si istorice, printre care amintim Centrala hidroelectrica Sadu, prima de aces t fel din tara, a 2 a din Europa si a 3 a din lume, Pastravaria de pe raul Sadu, rau ce se unduieste tumultuos si desparte culmile Muntiilor Cindrel de Muntii Lotrului, apoi Barajul de la Gatul Berbecului, si lacul Negoveanu.

Proprietatea prezentata in aceste randuri, este situata intr-o zona foarte linistita, cu vecini de isprava, relativ la o distanta buna de soseaua ce leaga Cisnadie de Sadu.

Casa a fost făcută cu răbdare, pasiune si daruire pentru valorile perene ale societății noastre de la țara.
Este o casa de locuit, intr-o zona de vacanta, si are tot ce i-ar trebui unui gospodar desavarsit: apa curenta, canalizare, electricitate, gaz metan, incalzire centrala, dar si intregi provizii de lemne stivuite in cateva locuri de pe proprietate.
Proprietatea dispune de un teren impresionant, iar pe drumul asfaltat si apoi pietruit cu dale, de la intrarea pe poarta principala, pana la portita ce strajuieste intrarea in livada,descoperim constructia impetuoasa a locuintei, un garaj inchis, invecinat cu o magazie de lemne si de unelte, necesare activitatilor casnice.

Casa are un regim de inaltime P+1E+M, compartimentarea este urmatoarea:
Parter- O terasa mare inchisa, hol de trecere, bucatarie+dining room, living generos, o soba de teracota functionala pe lemne, baie cu dus, centrala termica.
Se poate cobori apoi in pivnita bine aerisita, racoroasa si spatioasa.
Etajul 1-compus din 2 dormitoare, unul dintre acestea are iesire pe terasa interioara din care poti admira livada, 1 hol, baie cu cada.
La mansarda, se ajunge pe o scara de fier imbinat cu lemn, unde gasim un living mare, din care se intra in cele 4 dormitoare aflate acolo.

In terenul din spate se gaseste o livada cu meri, peri si prune, dar si gutui, vita-de-vie care se catara imbarligat pe spalierii de fier.
De asemenea, exista si o gradina pentru cultivarea legumelor si o zona de barbeque si de relax.
Daca cauti linistea si natura, pot spune ca vei gasi aici.

Nu uitati sa vizionati turul virtual.
https://my.matterport.com/show/?m=JhqnUmHBjK1
Detaliile si vizionarea sunt la un telefon distanta.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici