Anunțul a fost dezactivat!

Bunuri mobile restaurant Restaurante

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 36.023 LEI
Tip

Restaurante-Cluburi-Magazine

BORA INSOLVENCY IPURL, in calitate de lichidator judiciar al debitoarei PIZZA DOMINIUM RESTAURANT S.R.L., J40/10657/2007, CUI 21849964, anunta vanzarea prin licitatie publica a activelor (mese, scaune, cuptoare pizza, fripteuze, frigidere, etc) debitoarei, dupa cum urmeaza:
(a) 4 (patru) licitatii saptamanale, in aceeasi zi si la aceeasi ora, la pretul de pornire de 50% din valoarea stabilita prin raportul de evaluare (72 045 lei);
(b) in situatia in care bunurile nu se valorifica, conform pct. (a), se vor organiza 4 (patru) licitatii saptamanale, in aceeasi zi si la aceeasi ora, la pretul de pornire de 40% din valoarea stabilita prin raportul de evaluare;
(c) in situatia in care bunurile nu se valorifica, conform pct. (b), se vor organiza 4(patru) licitatii saptamanale, in aceeasi zi si la aceeasi ora, la pretul de pornire de 30% din valoarea stabilita prin raportul de evaluare.
(d) in situatia in care bunurile nu se valorifica, conform pct. (c), se vor organiza 4(patru) licitatii saptamanale in aeeasi zi si la aceeasi ora, la pretul de pornire de 20% din valoarea stabilita prin raportul de evaluare.
Prima sedinta de licitatie va avea loc la data de 21.07.2021, ora 14,00, in Bucuresti, str. Popa Nan nr. 6, et. 1, sector 2.
Documentatia de inscriere la licitatie si garantia de participare de 10% din pretul de pornire a licitatiei trebuie depuse cel tarziu cu una zi inainte de organizarea licitatiei pana la ora 15,00 la sediul lichidatorului judiciar.
Toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor sunt rugati sa anunte lichidatorul judiciar inainte de inceperea licitatiei.
Caietul de sarcini se poate achizitiona de la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, str. Popa Nan nr. 6, sector 2. Costul unui caiet de sarcini pentru bunul imobil este de 500 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0744475776.

Dobândă 0%
Bani în 5 minute
RO +40

Am citit şi sunt de acord cu Politica de Confidenţialitate Lajumate.ro. Prin apăsarea butonului de mai jos confirm că sunt de acord ca datele cu caracter personal să fie prelucrate de către ECOFINANCE IFN S.A. instituţie financiar nebancară care acordă creditul conform Termenilor şi Condiţiilor şi Politicii de Confidenţialitate ale sale.

De asemenea, confirm că nu sunt o persoană expusă public, membru de familie şi / sau persoană strâns legată de o persoană expusă public şi că sunt beneficiarul real al creditului pe care îl solicit.

Am primit datele tale.

Echipa CreditPrime te va contacta în curând.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici