Anunțul a fost dezactivat!

Cabana turistica Platoul Glavoi Pietroasa Padis-Cetatile ...

Pietroasa, Bihor Acum un an 59.900 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
74
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare în reprezentare exclusivă, COMISION 0 % la cumpărător o cabană turistică construita din lemn situata în inima Parcului National Apuseni, in zona Platoului Glavoi - Depresiunea Balileasa, renumita pentru rezervatiile naturale si obiectivele turistice unice, respectiv Pietrele Galbenei, Avenul Bortig, Ghetarul Focul Viu, Cetatile Ponorului, Cetatile Radesei, Ruginoasa,Valea Sighiselului, Valea Aleului, Pietrele Boghii, Platoul Padis, Pestera Ursilor, Poiana Florilor, Pestera de la Zapodie etc.
Cabana este construita din lemn, pe o fundatie solida din beton, cu acoperis din tabla si placi din azbociment, are 3 incaperi, dar necesita renovare totala, aceasta nefiind utilizata de mai mult timp. Are o suprafata utila de 74 mp constand in cabana din lemn si o anexa gospodareasca tot din lemn, dispuse pe un teren de 112 mp. Exista posibilitatea concesionarii unei suprafete mai mari de teren odata cu perfectarea actelor de vanzare-cumparare, aspect care cade in sarcina vanzatorului, pe care ulterior se pot edifica noi constructii. Este construita pe un singur nivel cu posibilitatea amenajarii podului cu ocazia renovarii sau chiar extinderea cu o mansarda si pod amenajabil.
Proprietatea este legata de drumul principal printr-un drum de servitute pe o distanta de aprox 25 m. Cabana se afla la 2,5 km. de drumul ce face legatura spre Padis si mai departe -DJ 763, drum pietruit, accesibil in toate anotimpurile. In zona se mai afla cladiri permanente ale Salvamont Bihor, Jandarmeriei, cantonul silvic Pietroasa precum si stane de oi. Totodata platoul Glavoi constituie o zona de agrement pentru turisti prin posibilitatea camparii pe perioada sezonului estival.
Este locul ideal de recreere cu familia, oferind o priveliște de vis, dar poate constitui si o oportunitate de afacere turistica, avand in vedere ca este singura cabana construita pe un teren inscris in cartea funciara, dat fiind faptul ca se afla intr-o zona de rezervatie naturala unde asemenea proiecte de construire nu mai pot fi obtinute. Zona este frecventata de catre foarte multi turisti, atat romani cat mai ales straini, in toate perioadele anului, fiind punctul de plecare pe potecile de munte din Parcul National Apuseni si spre celelalte atractii turistice: Ghetarul Focul Viu, Cetatile Ponorului, Izbucul Galbenei si Piatrele Galbenei, Avenul Bortig, Cascada Evantai, pestera de la Caput, Ghetarul de la Barsa, Poiana Rotunda, Platoul Carstic Lumea Pierduta etc.
Va invit cu drag la vizionare, iar pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie!

An finalizare construcție: 1984
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici