Anunțul a fost dezactivat!

Casa SUPERBA, Cristian

Cristian, Brasov Acum un an 1.299 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

140

An finalizare construcție
2020
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

REGIS Imobiliare va propune spre inchiriere o casa superba, ce se distinge prin linii moderne, situata in Cristian, la doar 15 min distanta de orasul Brasov.

Casa este construita pe un teren de 500 mp, avand o suprafata utila de 140 mp, avand o structura P 1, compartimentata astfel:
- la parter avem: o camera de zi, o bucatarie generoasa, hol, doua camere de depozitare.
- la etaj avem: trei dormitoare, doua bai, una dispune de cada, iar cea de-a doua este prevazuta cu dus, hol.

La interior, de cand pasesti, sentimentul de ldquo;aici ma vadrdquo; te cuprinde ndash; atmosfera calda data de culorile pastelate folosite, confort si utilitate prin mobilierul cu tuse moderne, luminozitatea oferita de spatiile mari, vitrate, intimitatea mult dorita.

Curtea acoperita cu gazon, pomi fructiferi si plante, a fost gandita ca o oaza de relaxare si petrecere a timpului liber, indiferent ca vreti sa cititi o carte pe terasa, sa va invitati prietenii la un gratar sau sa va relaxati.
Proprietatea dispune de toate utilitatile, precum si de incalzire in pardoseala, distribuita in toata casa, inclusiv holuri si bai, iar daca va faceti griji pentru facturi iarna, sa stiti ca puteti fi linistiti, casa este foarte bine izolata.
Pozitionata ideal pentru a asigura accesul facil spre Brasov, viitorul Aeroport International, autostrada, dar si catre cele mai cautate statiuni si zone turistice din tara, precum Poiana Brasov, Castelul Bran, Dino Parc, etc, locatia este pitoreasca, cu panorama spre Masivul Postavarul si Muntii Piatra Craiului .

ID intern: 2156.

Număr Băi: 2
Curent
Apă
Canalizare

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici