Anunțul a fost dezactivat!

Casa 3 camere cu pivnita si curte spatioasa intr-o zona lini

Sibiu, Sibiu Acum 11 luni 198.999 EUR
Zona

Terezian

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

102

An finalizare construcție
1975
Suprafață teren (m²)
477
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Cauti o casa care are curte spatioasa, intr-o zona linistita, unde sa te poti relaxa impreuna cu familia? Iti doresti o locuinta unde sa ai parte de intimitate, cu o curte ferita de "ochii curiosilor"?
TABOO Imobiliare iti propune aceasta casa individuala de vanzare cu 3 camere, amplasata intr-o zona exclusiv de case, la doar 15 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al orasului, in zona Terezian, Sibiu.

Casa de vanzare a fost construita in anul 1975 pe structura de caramida, a fost renovata ultima data in anul 2013 si are suprafata construita de 122 mp.
Compartimentarea casei este decomandata, pe un singur nivel, iar suprafata utila de 102 mp a acesteia este impartita in: 1 living open space cu bucataria, 2 dormitoare luminoase, 2 bai cu geam de aerisire, o camara, un antreu si un hol. Casa dispune si de o pivnita uscata la subsol, pod si anexe amenajate in curte.

Terenul casei are o suprafata totala de 477 mp, iar in urma constructiei a rezultat o curte libera de 355 mp, cu front stradal 13.5 m, ceea ce permite accesul auto si amenajarea unui garaj.
Casa este mobilata si utilata complet si dispune de incalzire cu centrala termica prin calorifere.

Finisajele interioare sunt clasice:
~ Usa intrare: pvc;
~ Usi interioare: lemn;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Finisaj: finisat;
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta;
~ Electrocasnice: frigider, aragaz, hota, Tv, masina de spalat rufe.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul ofertei: www.TABOO.ro/ref/P17366

Sau acceseaza www.TABOO.ro si cauta oferta noastra cu codul / id: P17366

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.820 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul: www.TABOO.ro ....

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.820

Va multumim si va asteptam!!
Id intern: P17366

Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici