Anunțul a fost dezactivat!

Casa 5 camere cu teren de 1400mp, Iris

Cluj-Napoca, Cluj Acum 11 luni 750.000 EUR
Zona

Iris

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

250

An finalizare construcție
1999
Suprafață teren (m²)
1438
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va oferim in EXCLUSIVITATE, o proprietate situata pe strada Oasului, la 1 min de Auchan Iris si 15 min de centrul orasului Cluj-Napoca.
Pe un teren de 1438 mp, cu front de 24 m, este edificata constructia pe 3 niveluri, cu o suprafata utila de 250 mp, finalizata in 1999 si renovata pe parcurs atat interior, cat si exterior, fiind foarte bine intretinuta.
Este o casa robusta, spatioasa si luminoasa, construita pe o fundatie solida din beton, cu zidarie din caramida si acoperis din tigla. La parter avem zona de zi formata din living, zona de dinning, bucatarie, camara alimente, o baie si holul din care avem acces la etaj si la demisol. La etaj regasim 3 dormitoare, doua dintre ele cu balcon, o baie si o terasa generoasa, cu vedere spre curtea interioara. La demisol este bucataria cu o camara spatioasa, beci, o camera de relaxare si camera tehnica, unde se afla si centralele, pe gaz si pe lemne. Din bucatarie avem acces direct in exterior, pe terasa din gradina. La parterul casei se afla garajul incalzit si un spatiu de depozitare. Gradina are o varietate de pomi fructiferi.
Casa se poate vinde si in varianta cu teren in suprafata de doar 744 mp, la pretul de 495 000 euro, iar pe alt CF avem un teren de 694 mp, pe care se afla 2 garaje modulare pe fundatie de beton, la pretul de 275.000 euro. Pretul este negociabil. Se vinde mobilata total, cu exceptia catorva obiecte cu valoare sentimentala si utilata partial.
Nu se percepe comision.
Daca va doriti o casa care sa va ofere confort, siguranta si intimitate va invit la vizionare, unde veti descoperi si alte beneficii ale proprietatii.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici