Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casă Chitila 6 camere 145 mp util

Chitila, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 97.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

145

An finalizare construcție
1980
Suprafață teren (m²)
332
Stare proprietate
De renovat
 Preț negociabil

Vă oferim spre vânzare o casă spațioasă și solidă, situată în orasul Chitila. Această locuință este construită din cărămidă și este ideală pentru o familie extinsă sau pentru două generații.

Caracteristici Principale:
Număr camere: 6 camere, 2 bai, 2 bucatarii
Suprafață teren: 360 mp
Construcție: Cărămidă si partial paianta
Loc de parcare: Spațiu în curte, suficient pentru 2 mașini
Facilități: Magazie pentru depozitare, bucatarie/ terasa de vara
Utilitati: apa, canalizare, curent electric. Gazele sunt la strada. Incalzirea se face cu sobe si apa este incalzita cu ajutorul unui boiler.
Casa este construita in 1980, dar extinsa in 2013. Actele cadastrale sunt conforme cu realitatea si proprietatea se poate vinde imediat, inclusiv cu accesarea unui credit bancar.

Detalii Suplimentare:
Casa este amplasată într-o zonă liniștită și accesibilă, oferind confortul necesar pentru o viață de familie armonioasă. Curtea lunga și locul de parcare pentru două mașini adaugă un plus de comoditate. De asemenea, magazia poate fi utilizată pentru diverse scopuri de depozitare.

Pentru mai multe informații și programări pentru vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Încălzire

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici