Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu 3 camere semi-finisata in Santandrei

Santandrei, Bihor Acum 6 luni 90.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

70

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Va oferim spre vanzare casa noua semi-finisata in localitatea Santandrei.
Aceasta casa noua, spatioasa si luminoasa, va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va crea un camin confortabil si primitor. Cu 3 camere, inclusiv un living si o bucatarie open space, 2 dormitoare si o baie moderna, veti avea suficient spatiu pentru a va bucura de viata de zi cu zi si de momentele petrecute cu familia si prietenii.

Acest camin de vis din Santnadrei este construit pe o suprafata construita de 88.16 mp, oferindu-va spatiu si confort in fiecare colt al casei. Suprafata utila de 68.23 mp este compartimentata astfel incat sa ofere o zona de zi spatioasa, doua dormitoare confortabile si o baie eleganta.

Cu o arhitectura moderna si finisaje de calitate superioara, aceasta casa semi-finisata va ofera o oportunitate unica de a va personaliza caminul si de a-l transforma intr-un spatiu ideal pentru nevoile si preferintele dumneavoastra.
Asezata pe un teren impresionant de 500 de metri patrati, aceasta casa semi-finisata este o oportunitate rara si valoroasa pentru a va crea un camin care sa va reprezinte. Cu utilitatile esentiale, inclusiv apa, gaz si curent, va veti putea bucura de confortul modern fara nicio restrictie.

Casa vine cu o incalzire in pardoseala prin centrala proprie BUDERUS 24KW, astfel incat veti putea sa va bucurati de confortul unei temperaturi ideale in orice moment al anului. De asemenea, tavanul izolat cu vata minerala cu grosimea de 20 cm si izolatia exterioara a casei executata cu polistiren expandat EPS80 cu grosimea de 10 cm asigura o temperatura placuta si constanta in interiorul casei.

Pretul pentru aceasta casa de vis este de 90.000 de euro, semifinisata sau 97 000 de euro, finisata la cheie, preturile incluzand TVA-ul. Aceasta este o oportunitate unica de a va crea caminul ideal intr-o locatie frumoasa si convenabila.
Nu ratati ocazia de a va face o investitie deosebita in viitorul dumneavoastra!


Id intern: P81

Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici