Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu 3 camere si 650 mp teren in Bungard langa Sibiu

Selimbar, Sibiu Acum un an 84.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
1950
Suprafață teren (m²)
650
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Se vinde casa saseasca cu 3 camere decomandate, teren de 650 mp si anexe gospodaresti in Bungard la doar 5 km distanta fata de Sibiu.
Imobilul a fost construit in anul 1950 cu structura din caramida, compusa din pivnita parter etaj pod, plansee din lemn, fundatie din beton de 1 m inaltime. Locuinta dispune de toate utilitatile (apa, canalizare, gaz, curent, fantana, fibra optica), acoperis din tigla, gresie, faianta, poarta din lemn masiv pentru accesul auto si pietonal.
Locuinta in suprafata de 100 mp utili este compartimentata astfel pe niveluri:
La parter se regaseste un hol de acces din care se face intrarea intr-o camera generoasa, baia care este dotata cu cada si inca o incapere care poate deservi ca si debara.
Etajul este compus din 2 camere spatioase, o camera unde poate fi amenajata o baie si holul din care se poate face accesul in podul de 60 mp care ofera posibilitatea mansardarii sau care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare.
Separat de spatiul locuibil se mai afla si alte constructii si anexe gospodaresti precum: bucataria care este complet mobilata si utilata de 14 mp, garaj de 25 mp, magazie de 14 mp, pivnita uscata de 16 mp, afumatoare, adapost pentru animale si sura de 72 mp. Suprafata terenului liber este de 403 si este impartita astfel: 161 mp curte betonata si 242 mp gradina cu pomi fructiferi.
Valoarea locuintei este de 84.900 euro negociabil, aceasta se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1139.

Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici