Anunțul a fost dezactivat!

Casă deosebita de vânzare, 565 mp teren, str. Crinului,...

Santandrei, Bihor Acum un an 265.525 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

190

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
565
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va propunem spre vanzare, în reprezentare EXCLUSIVA și COMISION 0% la CUMPARATOR, o casa deosebita, foarte bine compartimentata, construita cu responsabilitate si atentie sporita la detalii, situata la intrarea in Sântandrei, la nici 200 m de artera principala, pe strada Crinului, o strada asfaltata si linistita. Casa, compusa din parter si etaj, construita in anul 2010 in regie proprie cu materiale de cea mai buna calitate de catre proprietar pe un teren de 565 mp are o suprafata desfasurata de 245 mp si utila de 190 mp. Este potrivita pentru o familie cu doi sau trei copii, fiind foarte practica, utila si spatioasa și este compartimentata astfel:
-parter: un living spatios impreuna cu dinningul de 45 mp, antreu, hol, bucatarie, baie cu dus, birou, (la nevoie se poate transforma in dormitor) si garaj; din hol se face accesul spre etaj printr-o scara eleganta, placata cu granit avand o balustrada din lemn comanda speciala;
-etaj: un dormitor matrimonial de 20 mp, cu baie proprie de 7 mp cu cada si dus si un dressing foarte incapator, precum si balcon propriu; inca un dormitor cu un miniliving, de 21 mp, dressing si baie proprie cu dus.
Din livingul de la parter se face accesul pe o terasa exterioara, spatioasa, prevazuta cu jacuzzi functional, inchisa cu pereti retractabili cu priveliste spre curtea interioara.
Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate, ferestrele si usile sunt din PVC alb cu geam termopan, glafurile interioare si exterioare sunt din granit, toate dormitoarele si dressingurile sunt placate cu podele laminate.
Celelalte incaperi sunt placate cu gresie de calitate, baile cu faianta de calitate, usile interioare sunt din lemn. Din holul de la parter, prin SAS, se face accesul spre un garaj incapator cu poarta automatizata, iar de aici spre curtea interioara.
Incalzirea se realizeaza cu o centrala pe gaz Saunier Duval de 34 Kw si calorifere; casa dispune de toate utilitatile apa, canalizare, gaz si curent trifazic, internet prin fibra optica si TV prin cablu, este izolata pe exterior cu polistiren si tencuiala nobila.
Curtea este amenajata in spatele casei, inierbata, avand mai multi pomi fructiferi si ornamentali, sistem irigare automatizat cu apa din foraj; aleile si garajul sunt din granit iar proprietatea este imprejmuita cu gard din boltari, tencuiti prevazut cu spoturi electrice.
Proprietarul ofera bonus o terasa placata cu granit in partea din spate a proprietatii compusa din bucatarie, baie, loc de servit masa, camera tehnica, barbeque unde poti petrece o parte din timpul liber impreuna cu familia extinsa ori prietenii.
Date tehnice:
-construcție 2010, de cărămidă cu izolație polistiren de 10 cm EPS 100;
-planșeu de beton peste parter;
-izolație pod cu vată minerală;
-țiglă de beton Bramac;
Casa a fost realizata in regie proprie, cu materiale de calitate si cu respectarea dosarului tehnic.
Casa se vinde conform pozelor, mobilată și utilată. Pentru alte informații vă stau la dispozitie!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici