Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu etaj tip duplex, situata central in orașul Lipova

Lipova, Arad Acum un an 43.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

115

An finalizare construcție
1980
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Bună

ID: CP1550379
Golden Lipova vă propune spre vânzare o casă cu etaj tip duplex, situată central în orașul Lipova, județul Arad, compusă după cum urmează:

- La parter există un hol spațios din care se face trecerea într-o sufragerie spațioasă iar din același hol se face trecerea spre o bucătărie și o baie prevăzută cu cadă.
- La etaj pe casa scării există un alt hol spațios din care se face trececerea decomandată spre cele 2 dormitoare și o încăpere care la acest moment are utilitatea de cameră de depozitare, dar se poate ușor reconfigura ca și o baie întrucât este suprapusă exact deasupra băi deja existente la parterul imobilului. Tot la etaj mai găsim un balcon orientat spre frontul stradal.
- Imobilul are o pivnița din beton de 25 mp amenajată cu placă turnată deasupra.
- Casa este construita din cărămidă, fundația si pivnița sunt din piatra de codru, iar pe interior la parter podele din lemn masiv iar la etaj parchet din lemn masiv de stejar aflat în stare foarte bună, uși și geamuri din lemn.
Ca și utilități imobilul dispune de apă și canal de la rețea, curent monofazat, iar încălzirea se realizează prin sobe de teracote în fiecare încăpere.
Casa este solidă având pereții groși de cca. 40 cm acoperiș și ziduri fără infiltrații cu acces auto si un front stradal de 16 ml.
Suprafața construita a casei este de 140 mp iar suprafața utilă de 115 mp.
Suprafața totala a terenului este de 250 mp existând o curte betonata cu acces auto o grădiniță cu flori în fața casei, iar în spatele casei există o curte în care se mai găsește o bucătărie de vară și o încăpere mare folosită pentru depozitarea materialului lemnos, aceste anexe fiind deasemenea din cărămidă.
În imediata apropiere a locuinței se află: grădinița, școala, farmacia, Primăria și magazine alimentare, mijloace de transport în comun, stație CFR, autobuz.
Preț: 43.000 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Lipova .

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici