Anunțul a fost dezactivat!

Casă cu mansardă deosebită de vanzare in Bors

Bors, Bihor Acum un an 166.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

140

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va propunem spre vanzare, în reprezentare EXCLUSIVA și COMISION 0% pentru CUMPARATOR, o casa deosebita, extrem de bine compartimentata, renovata in anul 2020, situata in loc. Bors la numai 10 min. de Oradea, pe o strada larga si linistita. Casa compusa din parter si mansarda, construita in anul 2010 in regie proprie cu materiale de cea mai buna calitate de catre un constructor priceput se afla pe un teren de 500 mp si are o suprafata desfasurata de 203 mp si utila de 140 mp. Este potrivita pentru o familie cu doi copii, fiind foarte practica si este compartimentata astfel:
- la parter: living spatios impreuna cu dinningul cu o suprafata de 34 mp, hol acces cu casa scarii, bucatarie deschisa, baie cu dus, dormitor, garaj si camera tehnica.
- la mansarda: doua dormitoare de 15 mp fiecare cu dressing individual cu iesire pe o logie comuna, hol cu casa scarii, o baie cu cada si geam si inca un dressing incapator.
Din living se face accesul pe o terasa exterioara inchisa cu pereti retractabili cu o priveliste spre curtea interioara.
Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate, ferestrele si usile sunt din PVC tip stejar cu geam termopan, toate incaperile sunt cu podele laminate, iar baile cu gresie si faianta de calitate, usile interioare fiind din lemn. Din holul de la parter se face accesul spre un garaj incapator cu poarta automatizata, iar de aici in camera tehnica ce poate fi folosita ca si camara, unde se afla si centrala termica pe gaz in condensatie marca Bosch de 24 kw. Casa dispune de toate utilitatile: apa de la retea, racordare la sistemul de canalizare local, gaz metan, curent mono si trifazic, incalzirea se realizeaza prin calorifere din otel si aluminiu, internet prin fibra optica si televiziune prin cablu. Casa este izolata cu polistiren de 10 cm fara tencuiala decorativa. Este prevazuta cu sarpanta din lemn si acoperita cu tigla marca Tondach, iar podul poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Curtea este amenajata cu loc de joaca pentru copii, flori, arbusti si pomi fructiferi, exista foraj pentru apa necesara intretinerii spatiului verde. Proprietatea este imprejmuita cu gard din lemn cu stalpi din boltari din beton.
Casa se vinde mobilata si utilata. Se accepta si credit imobiliar precum si schimb cu apartament care sa cuprinda 3 dormitoare si doua bai in zona Rogerius, b-dul Dacia, Decebal sau Calea Aradului.
Pentru mai multe detalii, planificarea si realizarea unei vizionari la proprietate va stau la dispozitie la orice ora!

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici