Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu surprize de la Suslanesti, jud. Arges. Comision 0%

Suslanesti, Arges Acum 4 luni 114.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

171

An finalizare construcție
1970
Suprafață teren (m²)
4860
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Casa de vis este chiar aici! Va prezint cu mandrie: o casa si o proprietate cum foarte rar apar pe piata la vanzare.
Imagineaza-ti cum ar fi sa savurezi cafeaua de dimineata sau apusurile de soare pe terasa acestei case impresionante. Avem o proprietate care pe langa privelistea uimitoare se remarca prin spatialitate, excelenta compartimentare, printr-o amenajare traditional romaneasca cu accente clasice englezesti, prin cromatica relaxanta, dar si prin exceptionala amplasare la doar 8 km de orasul Campulung Muscel, in localitatea Suslanesti, intr-o zona de deal, la poalele muntilor Leaota.
Regasim surprize la tot pasul aici: de la amenajarea traditionalului romanesc perfect imbinat cu clasicul englezesc pana la pontonul de peste drum care duce la rau, dealul din spate casei si vita de vie care te duce intr-un cadru de relaxare si pace. Astfel am intitulat aceasta casa “Casa cu surprize”.
Supriza este si faptul ca acesta casa este prevazuta cu doua intrări separate, astfel avem casa principala si casa de oaspeti. Casa principala este organizata in zona de parter si zona de mansarda.
Intram in casa principala prin veranda superba, construita din lemn masiv, invitandu-te doar să te asezi si sa-ti petreci timpul in liniste deplina, cu o ceasca de cafea și o companie buna.
Continuam cu zona de vestibul, care te va incanta de la primul pas prin luminozitatea si caldura oferite. Zona de lobby face legatura intre livingul tradițional cu semineu si bucataria deschisa prevazuta cu zona de dinning.
Aceasta bucatarie cu concept deschis a fost finisata cu atentie, cu dulapuri, masa si scaune din lemn, soba de teracota cu plinta care sa te rasfete cu miresmele de paine calda abia scoasa din cuptor si care sa te incalzeasca in zilele racoroase de iarna.
Iesim din bucatarie si holul ne ghidează pe de o parte catre mansarda si pe de alta parte catre o alta surpriza: o usa mica care te duce cu gandul la “Alice in Tara Minunilor”, aceasta facand legatura cu grupul sanitar principal al acestei case. De aici avem si iesire catre terasa.
Din hol urcam spre mansarda pe o scara din lemn masiv regasind aici doua dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial prevazut cu dressing generos, balcon si grup sanitar propriu cu cabina de dus.
Adevarata vedeta a spectacolului poate fi gasita in corpul nou al casei- Casa de oaspeți. Conceputa cu tot ce ai putea avea nevoie: dormitor, zona de living si dinning, bucatarie deschisa, grup sanitar propriu. Acest spatiu este ideal si pentru a gazdui oaspeti în vizita, oferindu-le intimitate.
O terasa generoasa care cuprinde zona de gratar si zona de masa se desfasoara pe proprietate. Partea de relaxare cuprinde si piscina, leaganul si gradina cu pomi fructiferi cu rod.
Pe ponton este amenajata o terasa unde poti sa servesti un pahar de vin cu prietenii in timp ce undita trage :)
De asemenea proprietatea detine: pivnita, beci, terasa acoperita pentru depozitare lemne, un atelier de lucru complet echipat cu utilaje si scule necesare casei, inca doua anexe pentru depozitare, sera, fantana cu hidrofor si hidrofor cu sistem de udat cu picatura pentru vita de vie din zona pontonului.
Sunt disponibile toate utilitatile: apa de la retea, fantana in curte, fosa septica, electricitate, internet, incalzirea in casa se face prin centrala pe peleti noua cu calorifere noi, prin 2 șeminee si o soba de teracota. Pentru apa calda regasim 3 boilere si un panou solar montat pe acoperis.
Suprafața utila a acestei case este de 171mp iar terenul este de 4850mp intravilan.
Aceasta mostenire unica de frumusete se afla la o scurta plimbare sau la o calatorie cu masina la 8 km de orasul Campulung Muscel, 60 de km de Targoviste si Pitesti, la 90 km de Brasov si 140 km distanta de Bucuresti.
Ti-ar placea sa locuiesti aici? Te invit sa vizionam impreuna aceasta proprietate deosebita!

Id intern: P3223

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Sistem irigaţie

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici