Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu teren Frata, la 40 km de Cluj-Napoca

Frata, Cluj Acum o săptămână 42.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

165

An finalizare construcție
2012
Suprafață teren (m²)
1500
Stare proprietate
De renovat
 Preț negociabil

Dacă sunteți în căutarea unei case spațioase, moderne și confortabile, la o distanță rezonabilă de oraș, aceasta este oferta potrivită pentru dvs.
GFT DELTA OFFICE va prezentăm o casă de lemn, construită în 2012, cu o suprafață utilă de 160 mp, situată în comuna Frata, la 40 km de Cluj-Napoca. Casa are o structură solidă, acoperită cu țiglă metalică, izolată cu polistiren de 10 cm, tâmplărie PVC cu 6 camere, pe maro wenge, cu termopan. Casa este compusă din:
parter: living, bucătărie, baie, garaj, 1 cameră și hol
etaj: 4 camere, fiecare cu dressing, 2 băi, 2 balcoane acoperite
pivniță
Casa este amplasată pe un teren de 1500 mp, împrejmuit, cu o mică livadă, fântână proprie și racord la curent trifazic. De asemenea, se poate racorda la apă, canalizare și gaz, rețelele fiind la limită de proprietate. Casa are și instalația de curent în interior, fără aparate, și un boiler pe curent care nu este montat.
Casa este ideală pentru cei care caută un loc liniștit și confortabil, departe de agitația orașului, dar cu acces facil la toate facilitățile necesare. Zona este frumoasă și pitorească, cu multă verdeață și aer curat.
Prețul este de 42.000 euro, negociabil. Pentru mai multe detalii și vizionări, vă rugăm să ne contactați! Vă așteptăm cu drag!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici