Anunțul a fost dezactivat!

Casa de cu 8 camere si 3 bai in zona Lazaret din Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum o lună 165.000 EUR
Zona

Lazaret

Număr camere

8

Suprafață utilă (m²)

188

An finalizare construcție
1997
Suprafață teren (m²)
360
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Mobilat/Utilat
Parțial

Doresti sa locuiesti intr-o zona foarte linistita de case dar in acelasi timp aproape de toate punctele de interes comun din oras? Aceasta casa este ceea ce cautati! Va prezentam o casa compusa din 3 apartamente si curte in zona Lazaret din Sibiu.
Amplasata pe o parcela de 360 mp, cu deschidere stradala de 10 mp, casa dispune de o compartimentare excelenta pe 2 nivele (parter 1etaj ).
Locuinta este dispusa pe 188 mp utili, compusa din 3 apartamente ( unul de 2 camere si doua de 3 camere ) ce dispun de intrari separate.
-Primul apartament este situat parter compus din: 2 camere semidecomandate, bucatarie, baie dotata cu geam de aerisire si debara. Apartament a fost renovat recent, are centrala proprie pe gaz si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, usa cu tamplarie PVC la exterior si geamuri termopan.
-Cel de-al doilea apartament este situat la parter compus din 3 camere semidecomandate asltfel: 2 dormitoare, living deschis cu bucatarie, baie dotata cu geam de aerisire si debara.
-Al 3-lea apartament este situat la etajul 1, dispune de intrare separata, compus din 3 camere semidecomandate: 2 dormitoare, living, bucatarie si baie dotata cu geam de aerisire si cada.
Podul casei in suprafata de 130 mp poate fii mansardat intrucat dispunde de o inaltime foarte generoasa avand si planseu de beton sau poate fii folosit ca si spatiu de depozitare.
In spatele casei se afla un garaj unde se pot parca 3 autovehicule cu spatii de depozitare, dispus pe 150 mp utili. Ulterior daca doriti sa va extindeti, in prelungirea cladirii sunt de vanzare si alti 200 mp de gradina, facili pentru a crea o zona de recreere, livada sau un alt spatiul de parcare.
Pretul de vanzare al casei partial mobilata este de 165.000 euro negociabil. ID intern: 371.

Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici