Anunțul a fost dezactivat!

Casă de vânzare, 4 camere, 720 mp teren, str. Soarelui,...

Oradea, Bihor Acum un an 265.000 EUR
Zona

Sud-Vest

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

187

An finalizare construcție
2009
Suprafață teren (m²)
721
Stare proprietate
Bună

Am plăcerea să vă prezint la vânzare o casă construită cu responsabilitate, atenție la detalii tehnice și bun gust însăși de proprietari. Situată la mai puțin de 200 de metri de artera principală de intrare în Sântandrei, pe strada Soarelui, o stradă asfaltată și cu toate utilitățile: canalizare , apă ,gaz și iluminat public, casa este bine așezată pe o parcelă ce măsoară 721 mp. Accesul se face pe una din cele 2 porți electrice accesate din telecomandă și ai posibilitatea să parchezi 2 mașini chiar în curtea din fața a casei sau în garaj.
Casa este dispusă pe 3 niveluri, subsol, parter și mansardă înaltă, având o suprafață totală utilă de aproximativ 188 mp.
Compartimentarea casei a fost gândită în detaliu să poate oferi unei familii confortul atât de necesar de acasă.
La intrarea în casă există o zona de trecere între exterior și zona de zi, fiind mobilat cu un dulap de dressing încăpător, foarte util pentru a depozita hainele de exterior , încălțămintea și chiar gentile și a-ți fi la îndemâna când ești pe picior de plecare.
Parterul casei sau zona de zi măsoară 71 mp și este compartimentat astfel: bucătăria și locul de luat masa, înconjurată de lumina ferestrelor la nivelul mobilierului, un living foarte spațios de 37,5 mp , birou și baie. Din linving avem ieșire direct pe terasa din spate a casei, spre curte, fiind pe perioada verii o adevărată extindere a acestuia, ușile putând fi deschise larg.
Accesul în subsolul proprietății se face din casa scării de la parter unde se află camera tehnică și spații de depozitare.
Mansarda, măsoară 79 mp , iar intrarea în cele 3 dormitoare se face dintr-un hol larg și luminos ce poate fi amenajat ca un spațiu de recreere. Două dintre dormitoare sunt cu orientare sud-estică având parte de răsăritul soarelui în fiecare zi și sunt deservite de o baie amenajată cu cadă .
Razele soarelui la apus, le vom regăsi în dormitorul matrimonial , cu dressing propriu și baie generoasă. Dormitorul are ieșire pe terasă de unde avem imaginea de ansamblu a curții atent amenajată, cu vegetație matură, sistem de irigație automatizat , utilizând apa din puțul forat al casei.
Atracția acestei proprietăți este zona de relaxare și de petrecere a timpului liber unde regăsim filigoria mobilată și utilată și piscina de dimensiuni 9/4m și adâncime 1,5m ce poate fi folosită atât pe timp de vară cât și pe timp de iarnă, fiind dotată cu sistem de filtrare și încălzire a apei pe gaz sau cu pompe de încălzire solară cu costuri scăzute.
Detalii tehnice:
- construcție 2009, de cărămidă cu izolație polistiren de 10 cm;
- planșeu de beton peste parter;
- izolație pod cu vată minerală;
- țiglă de beton Bramac;
- încălzire prin pardoseală la parter și încălzire prin radiatoare la mansardă - centrală pe gaz;
- iluminat ambiental cu acces din aplicație pe telefon;
- sistem de alarma antiefracție;
- rolete electrice;
Casa se vinde conform pozelor, mobilată și utilată.
Pentru mai multe informații vă stau la dispoziție!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici