Anunțul a fost dezactivat!

Casa de vanzare/inchiriere Stefanestii de Sus Deschidere Lac

Stefanestii De Sus, Bucuresti-Ilfov Acum 10 luni 280 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
1970
Suprafață teren (m²)
509
Stare proprietate
De renovat

Va propun spre vanzare o proprietate compusa din teren 509 mp cu deschidere de 13,5 la drum principal si casa cu suprafata utila de 160 mp, dispusa pe 2 nivele.
Aceasta se afla pe strada Rozelor din comuna Stefanestii de Sus. Locatia are deschidere de 9.5 m la lacul Boltasu cu posibilitate de amenajare ponton.
Structura de rezistenta a constructiei este din beton si caramida. Exista placa de beton atat peste parter cat peste etaj. Casa are 6 camere, cate 3 pe nivel si 2 holuri de acces cu o suprafata generoasa. La etaj holul poate fi folosit si ca zona de zi. Sub casa, pe partea dinspre lac exista un beci de 12 mp. Tot in aceasta parte a casei, se poate amenaja o terasa cu iesire din hol si bucatarie.
Momentan, incalzirea in casa se poate face cu sobe pe lemn, acestea fiind in fiecare camera la parter. Ferestrele sunt din tamplarie pvc cu geamuri termopan, acestea fiind montate anul acesta. Tot in acest an a fost renovat si acoperisul. Pentru a fi finalizat la cheie, imobilul necesita lucrari suplimentare.
Casa este racordata la reteaua electrica, dispune si fantana proprie, iar celelalte utilitati sunt la limita de proprietate, gaz, apa si canalizare.
Accesul spre Bucuresti este foarte usor, centrul orasului fiind la aproximativ 30 minute in regim de trafic normal. De asemenea, Drumul National Centura Capitalei, Autostrada A3, Autostrada A0, DN2, sunt cai de trafic care se pot accesa foarte usor de la adresa proprietatii.

Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta !

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici