Anunțul a fost dezactivat!

Casă de vânzare zona Florilor, 2 clădiri pe str Brandu...

Brasov, Brasov Acum o lună 345.000 EUR
Zona

Florilor

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

298

An finalizare construcție
2015
Suprafață teren (m²)
340
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Bine te regăsesc cu o nouă proprietate aflată la vânzare, bineînțeles, așa cum te-am obișnuit – comision 0% la cumpărare.
Te invit în cartierul Florilor din Brașov, mai exact pe strada Brândușelor, la numărul 63A, într-o zonă mixtă de case, dinamică și de interes.

Aici, pe un teren în suprafață de 340 mp, vei descoperi 2 case individuale (cu o suprafață construită totală de 357 mp) cu 9 dormitoare (10 camere), 8 băi, dependinte separate și curte amenajată, este mai rar întâlnită.

Cu toate acestea, dacă te găsești printre puținii privilegiați care își permit și cauți de mult o astfel de proprietate, te vei putea situa în poziția celui care va avea posibilitatea de a se bucura de tot ce îi va putea oferi această proprietate cu adevărat specială.

Prima clădire, construită în anul 1980, are un regim de înălțime de S+P+E și este renovată integral în anul 2021 cu materiale de calitate, fiind efectuată și înlocuirea instalațiilor sanitare și electrice. Compusă din 6 camere cu 5 băi, dintre care 4 dormitoare sunt cu baie proprie, ce pot avea o altă destinație decât cea de rezidențial, totul depinde de nevoia ta. În renovare este inclusă schimbarea ferestrelor de tip termopan, în prezent fiind montate ferestre de tip termopan cu 2 foi de sticlă, de culoare albă, și uși cu 3 foi de sticlă de culoare antracit, marca Salamander, și refacerea izolației termice cu vată bazaltică și tencuită cu tencuială decorativă în nuanțe de gri. Toate băile au un design modern și va trebui să vii să te convingi singur de calitatea componentelor folosite, materialele fiind achiziționate de la Delta Studio.
A doua clădire este construită mai recent, în anul 2015 și are un regim de înălțime de P+E, fiind compusă din 4 camere cu 3 grupuri sanitare. Așa cum vei descoperi în fotografiile de prezentare, aici au fost desfășurate servicii de cazare, o activitate ce poate fi continuată și în prezent.

Și ce face ca această proprietate să fie una dintre cele mai speciale proprietăți din zona Florilor? Nu este niciun secret în spatele acestei afirmații, ci doar câteva particularități pe care te invit să le descoperi.

Sunt Nicolae Blaj, consultant imobiliar în cadrul companiei RE/MAX Central, specializat pe departamentul de case, și te invit la o vizionare, să discutăm mai pe larg despre noua ta achiziție!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici