Anunțul a fost dezactivat!

CASA INDIVIDUALA-93000E-PRELUNGIREA GHENCEA- MARGELELOR- COM

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 93.000 EUR
Zona

Prelungirea Ghencea

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

70

An finalizare construcție
2021
Suprafață teren (m²)
215
Stare proprietate
Bună

1. Beneficii oferite de zona: Agentia Activimob ndash;Casa te bucuri ndash; are placerea de a va prezenta un proiect de case indiviluale, case cu 3 camere. Vilele sunt situate in zona Prelungirea Ghencea - Bragadiru - cu acces rapid catre strada Dantelei - Parfumului la statia de STB si cu acces la sos Alexandriei la o alta statie de mijloace de transport precum si in aproipiere de centrele comerciale din zona.
2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casele au un regim de inaltime p pod, cu o suprafata utila de 70 mp si au in proprietate teren de 215 mp. Casa este construita pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10
O vila are 3 camere dispuse astfel: avem un living, o bucatarie inchisa, un grup sanitar si 2 dormitoare. Peste etajul 1 se afla placa de beton. Accesul catre pod se face pe scara rabatabila de lemn dar se poate monta contra cost si scara economica spiralata de lemn sau metalica. Podul este foate spatios si inalt , amenajat cu velux si cu toate utilitatile aduse aici, astfel incat conatra cost se mai poate construi o camere si o baie. Ansamblu residential este format din 8 case, prima casa este aproape de finalizare, urmatoarele 3 case sunt vandute, iar urmatoarele urmeaza sa se lucreze si la ele la interioare.
Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc obiecte sanitare in baie, centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica. Casele vor fi curand bransate la gaze, curent si canalizare.


Număr Băi: 1
Curent
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici