Anunțul a fost dezactivat!

Casa individuala 4 camere si mansarda Selimbar

Sibiu, Sibiu Acum un an 210.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

160

Suprafață teren (m²)
216
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Smart imobiliare are placerea de a va propune spre vanzare aceasta casa individuala, care este o proprietate imobiliara impresionanta situata in Selimbar, avand o suprafata utila generoasa de 160 mp si o parcela de teren de 216 mp. Este compusa dintr-un parter, un etaj si o mansarda, oferind un total de 4 camere si facilitati excelente pentru locuit, inclusiv un carport, anexat casei.
Parterul casei este compus dintr-un living spatios de 29 mp, o bucatarie de 13 mp, un grup sanitar de 3 mp, un hol generos de 14 mp, o debara de 3 mp si o terasa frumoasa de 12 mp, care ofera o iesire atat din living, cat si din bucatarie.
Etajul casei este compus din 3 dormitoare de dimensiuni generoase, avand suprafete de 14 mp, 14 mp si, respectiv, 13 mp, o baie de 7 mp cu geam de aerisire si o terasa de 12 mp cu iesire din 2 dintre cele 3 dormitoare.
Mansarda casei este spatioasa, avand o suprafata de 40 mp si 5 geamuri in calcan, ceea ce ofera o priveliste frumoasa si o lumina naturala excelenta.
Aceasta casa este construita din tamplarie PVC 7 camere Salamander cu 3 foi de sticla culoare gri antracit, glafuri aluminiu exterioare si PVC inerioare, ceea ce ii ofera o izolare termica si fonica excelenta. Incalzirea in pardoseala este disponibila atat la parter, cat si la etaj, cu un distribuitor separat pentru fiecare nivel si o centrala termica in condensatie marca Viessmann.
Zidaria portanta din caramida Porotherm de 30 cm cu placa de beton la fiecare etaj si izolatia exterioara din polistiren de 10 cm, precum si acoperisul din tigla Bramac, ofera proprietatii un nivel excelent de siguranta si confort, fiind construita cu materiale de calitate superioara, predarea fiind la stadiul de alb, cum este prezentata in imagini si in video.
In concluzie, aceasta casa individuala reprezinta o proprietate imobiliara deosebita, care ofera un nivel excelent de confort si siguranta, cu o arhitectura moderna si o constructie solida, facand-o ideala pentru oricine cauta o locuinta spatioasa si eleganta in Selimbar.
Pentru multe informatii si stabilit vizionari, va rugam, mentionati ID: P13662


Id intern: P13662

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici