Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa individuala cu 480 mp teren zona Tineretului

Sibiu, Sibiu Acum un an 165.000 EUR
Zona

Tineretului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

63

An finalizare construcție
1950
Suprafață teren (m²)
480
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

In zona Tineretului din Sibiu se vinde o casa individuala cu 2 camere, anexe gospodaresti, garaj, pivnita si 480 mp teren.
Casa a fost construita in jurul anului 1950 pe structura de beton si caramida, cu plansee din lemn, aceasta beneficiaza de: izolatie termica exterioara de 10 cm, acoperis din tigla.
Locuinta este amplasata pe un teren imprejmuit in suprafata totala de 480 mp cu 3 fronturi strada dintre care 2 dintre acestea de 12.75 m si una de 40.5 m. Suprafata terenului liber de 315 mp este amenajata cu spatiu verde pentru relaxare si vita de vie. Atat in curtea imobilului dar si in garajul acesteia se pot parca 3 autoturisme.
Locuinta este compusa dintr-un hol de acces 4.6 mp, 2 dormitoare dintre care cel matrimonial de 19.5 mp si dormitorul copilului/oaspetilor de 8.8 mp, bucatarie inchisa de 13.6 mp, zona de luat masa de 12.63 mp, baia care este dotata cu geam pentru aerisire si cabina de dus si un spatiu de depozitare. Separat de suprafata utila se mai adauga anexele gospodaresti de 52 mp si garajul propriu de 22.6 mp.
Podul casei in suprafata echivalenta cu a casei prezinta posibilitate de mansardare si amenjarea acestuia in scop rezidential sau se poate folosi in continuare ca si spatiu de depozitare.
Locuinta dispune de dotari precum: centrala termica pe gaz cu termostat whireless, soba pe gaz, calorifere din otel, instalatie termica din cupru, usa de acces cat si cele interioare din PVC, ferestre termopan, parchet laminat de 12 mm, gresie, faianta, pereti zugraviti cu vopsea lavabila iar in anul 2020 au fost schimbate instalatiile electrice si sanitare.
Valoarea de achizitie a casei complet mobilate si utilate este de 165.000 euro negociabil, se poate achiztiona si printr-un credit bancar. ID intern: 1190.

Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici