Anunțul a fost dezactivat!

SPECIAL! Casa single 3 camere + 460mp teren Bavaria Residenc

Daia, Sibiu Acum 3 săptămâni 150.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

100

Suprafață teren (m²)
460
Stare proprietate
Bună

Această proprietate modernă se află în zona Bavaria și este perfectă pentru o viață confortabilă și intimă. Proprietatea are o suprafață generoasă de 460 de metri pătrați de teren și o suprafață utilă de 100 de metri pătrați, oferind spațiu și confort pentru întreaga familie.

Proprietatea este compusă din două dormitoare, fiecare cu baia sa proprie, un living și o bucătărie modernă și elegantă. De asemenea, proprietatea dispune de acces auto și poartă electrică, precum și de un sistem video pentru siguranța și liniștea dumneavoastră.

Cartierul în care se află proprietatea este aranjat și privat, compus din case frumoase și elegante. Iar priveliștea spre munți este absolut minunată, oferind o oportunitate unică de a vă bucura de peisajele deosebite ale regiunii.

În plus, proprietatea este complet modernă și dotată cu cele mai noi facilități, oferind confortul și stilul pe care vi le doriți. Această proprietate deosebită este o oportunitate unică de a vă bucura de o viață confortabilă și intimă în una dintre cele mai frumoase zone ale cartierului. Proprietatea se vinde în totalitate mobilată și utilată.

Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : P13781


Id intern: P13781

Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici