Anunțul a fost dezactivat!

Casa individuala zona Centrala, De lux, Ultrafinisata

Alba Iulia, Alba Acum 3 luni 175.000 EUR
Zona

Lipoveni

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

150

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
770
Stare proprietate
Nouă

Agentia Detaliu Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala superba, decorata profesional in stil farmhouse si utilata ultramodern, situata in zona Centrala a orasului.

Terenul are suprafata de 770 mp iar casa are o suprafata utila de 100 mp la parter si 50 mp subsol, fiind compartimentata astfel: Bucatarie + living open space, 2 dormitoare, zona de lounge pe hol cu spatii mari de depozitare, 2 bai + subsol.
Constructia este din caramida, izolatie exterioara de 10 cm, vopsea decorativa siliconica. Gardul si fundatia casei sunt placate cu marmura, portile automatizate, videointerfon cu actionare de la distanta. Este dotata cu camere de supraveghere video 4k infrarosu cu senzori de miscare.

Proiectul a fost gandit de catre un designer, preponderent din lemn masiv, in stilul farmhouse. Atat mobilierul, cat si decoratiunile sunt piese unicat, totul fiind executat special pentru acest proiect, imbinand perfect utilul cu placutul. Bucataria dispune de cuptor, plita si hota incorporate in blatul de granit al insulei, masina de spalat vase, frigider, aer conditionat, semineu electric. Holul imbracat in lemn masiv ascunde spatii de depozitare generoase, de tip dressing. Baia mare a fost dotata cu cada dubla cu hidro si aero masaj, chiuveta de compozit si uscator de par.

Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare. Incalzirea se face cu centrala termica prin condensatie si calorifere de fonta.

ID proprietate: CP1589348

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici