Anunțul a fost dezactivat!

Casa Mierea, Buzau

Mierea, Buzau Acum 10 luni 175.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

200

An finalizare construcție
2019
Suprafață teren (m²)
1280
Stare proprietate
Bună

Se vinde casa Mierea situata pe soseaua principala construita in anul 2019 , impreuna cu 1280 mp de teren intravilan.
Casa este formata din 2 corpuri de cladire , bucatarie de vara si dependinte . Curtea , soclul , beciul integral , terasele, gardul din fata si locurile de parcare sunt placate cu piatra naturala ( aproximativ 350 mp ). Casa este racordata la apa curenta , lumina si gaze naturale si dispune de un sistem pluvial de colectare a apei de ploaie intr-un bazin de 12 metri cubi utilizata la irigarea gazonului , a livezii cu pomi fructiferi , a vitei de vie , a gradinei de legume si a unui solar de 24 mp . Locuinta dispune si de o fantana utilizata la completarea bazinului de apa pluviala.
Locuinta este compartimentata asfel:
- Corpul 1 de cladire compus din living , 2 dormitoare , bucatarie , hol , dresing, camera tehnica, 2 bai , 2 terase si beci ( 165 mp ) . Incalzirea se face prin pardoseala si centrala termica alimentata cu gaze naturale . Pe acoperis este montat un sistem voltaic cu putere instalata de 3 Kv care asigura independenta energetica a locuintei . Corpul dispune si de un pod generos de 2.6 metri inaltime existand posibilitatea compartimentarii si amenajarii de camere la mansarda ( utilitatile sunt trase ).Usile interioare si exterioare sunt din lemn masiv. Casa este izolata cu sistem Caparol de 10 cm si la interior cu vata bazaltica de 10 cm ( podina si acoperisul ).
- Corpul 2 de cladire compus din dormitor , baie , hol ( 30 mp). Incalzirea se face prin calorifere avand centrala termica proprie alimentata cu gaze naturale .Tavanul este izolat cu vata bazaltica de 10 cm.
- Bucataria de vara utilata cu : aragaz ( alimentat cu gaze naturale ) , cuptor electric , gratar , afumatoare , plita si chiuveta alimentata la apa curenta.
- Dependinta cuprinde o magazie si un adapost pentru depozitarea diferitelor material , unelte si scule.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici