Anunțul a fost dezactivat!

Casa mobilata si utilata modern cu acces pe drum asfaltat

Ghimbav, Brasov Acum un an 250.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

130

An finalizare construcție
2018
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Va oferim spre vanzare o proprietate care poate primi imediat noul locatar fara a fi nevoie de renovari,mobilari/utilari sau alte operatii costisitoare si consumatoare de timp si nervi situata intr-o zona linistita foarte usor accesibila dinspre Brasov . Casa are o suprafata construita la sol de 74 mp , a fost construita in anul 2018 si se desfasoara pe 2 niveluri:
- parter cu 1 living spatios si luminos, zona de dinnig, 1 bucatarie complet mobilata si utilata, o baie spatioasa cu cabina de dus si geam de aerisire, 1 debara, casa scarii si un hol de acces;
- etaj cu 3 dormitoare (doua cu balcon propriu), 1 baie spatioasa cu cabina de dus si geam de aerisire, hol din care se face intrare in fiecare incapere. Deasemenea podul este izolat cu vata minerala cu aluminiu, mochetat si luminat cu ferestre Velux putand fi folosit ca loc de joaca ,depozitare,etc.
Materialele cu care a fost finisata casa sunt de cea mai buna calitate cu, balustrada din lemn natural , centrala termica in condensare , izolatie cu spuma poliuretanica de 15 cm ferestre termopan cu tamplarie PVC geam termopan triplu si se va preda complet mobilata si utilata cu bucataria mobilata la comanda utilata cu masina de spalat vase, plita cu inductie, cuptor electric, cuptor microunde, hota moderna, frigider si baile mobilate cu mobilier IKEA si masina de spalat rufe.
Proprietatea ofera curte si gradina amenajate cu spatii de depozitare si dispune de toate utilitatile apa, gaz, curent, canalizare, retea telefonie si internet avand supraveghere video .
Id intern: EURO1823

Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici