Anunțul a fost dezactivat!

Casa moderna in oras, Tatarasi, 100mp utili, zona linistita

Iasi, Iasi Acum 11 luni 250.000 EUR
Zona

Tatarasi

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
2019
Suprafață teren (m²)
270
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Agentia Evo Imobiliare va propune spre vanzare o casa cu un design modernist, in Tatarasi, la 5 min distanta de Kaufland.

Aveti sansa de a deveni proprietarul unei case moderne, in zona perfecta pentru cei care iubesc linistea si natura, dar in acelasi timp in oras, intr-o zona foarte apreciata din Iasi.

Daca doriti sa achizitionati o casa noua spatioasa si moderna, cu o curte proprie si situata in zona perfecta, avem oferta ideala pentru dvs!

Va propunem o casa noua, din 2019, cu un design unic si finisaje de calitate superioara, la cateva minute de Kauflad si de mijloacele de transport in comun.

V-ati visat vreodata la o casa perfecta, cu o izolare termica ideala si detalii premium care sa va ofere confort si stil de viata sporit? Ei bine, acest vis poate deveni realitate!

Aceasta proprietate impresionanta are o suprafata totala de 110mp si o suprafata utila de 100mp, perfecta pentru a satisface nevoile familiei tale. Amplasata pe un teren de 270mp, cu o curte libera de 200 mp, aceasta proprietate ofera libertate si spatiu suficient pentru a va bucura de un stil de viata fara griji.

Nu uitati si de foisorul amenajat in gradina, ce dispune de un gratar, perfect pentru intalnirile in familie.

Casa noua ofera un confort sporit prin compartimentarea sa, care se desfasoara astfel:

Parter: Living cu bucatarie open space 40mp, hol cu casa scarii 10mp, terasa cu acces din bucatarie 8,55mp, baie de serviciu 3mp.

Etaj: Hol de 9 mp, baie cu geam de 7,61mp, dormitor matrimonial cu o suprafata de 17,26 mp si al doilea dormitor cu o suprafata de 16,5 mp.

Zidaria interioara si exterioara este din caramida, anveloparea exterioara este cu polistiren de 100mm, podul este izolat termic, dispune de centrala termica proprie si aer conditionat, casa se vinde mobilata si utilata. In acest moment este inchiriata, se poate prelua cu chiriasi.

Pretul este de 250000euro, negociabil.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati atat telefonic cat si pe WhatsApp: 0770931498.

ID intern Evo-Imobiliare: 2102

Număr Băi: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici