Anunțul a fost dezactivat!

Casa moderna, complet mobilata si utilata - Sântandrei

Santandrei, Bihor Acum 10 luni 169.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

200

An finalizare construcție
2013
Suprafață teren (m²)
400
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Puzzle Imobiliare va prezinta spre vânzare in reprezentare EXCLUSIVA, o casa moderna in regim Dp+ P+M, construcție 2013, situata intr-o zona noua din Sântandrei, mai exact in Cartierul Tineretului, la distanta de 5 km de centrul orașului Oradea.

Proprietatea are toate utilitățile incluse, respectiv apa, canalizare, gaz, toate de la rețea, iar ca si surse auxiliare mai dispune pentru încălzire de o centrala pe lemne cu un puffer(cazan) de 2000 litri, de un put forat cu apa potabila si de fosa septica.
Un alt aspect foarte important de menționat, este faptul ca strada pe care se afla proprietatea este una cu trafic foarte redus, deoarece este folosita in mod expres de riverani, in acest fel fiind ferita de poluarea atmosferica si fonica.
Imobilul se desfășoară pe o suprafață construita de 194 mp iar suprafața utila este de 200 mp plus un balcon, o terasa acoperita de 24 mp si un garaj cu acces in casa. Suprafața terenului pe care este construita casa este de 400 mp si are un front stradal de 16 ml.

Proiectul casei a fost foarte bine gândit având o compartimentare optima:
• la demisol: o camera de relaxare ce dispune de lumina naturala.
• la parter: hol de intrare, o camera, o baie cu dus, living cu bucătărie de tip open space si cu loc de luat masa, de unde se face accesul atât pe terasa exterioara cat si la garajul cu acces automatizat unde regăsim centrala pe gaz cat si cea pe lemne.
• la etaj: un hol, o baie de servici nefinisata si 3 dormitoare dintre care unul este matrimonial cu baie proprie si cu acces la un balcon privat.

Întreaga proprietate este îngrădită cu gard din lemn, este foarte luminoasa, are geamuri mari termoizolante din termopan de foarte buna calitate, uși interioare din lemn MDF, uși exterioare termoizolante din PVC, iar pe jos regăsim parchet laminat model Quick-Step productie Belgia, cu izolație aferenta. Băile sunt amenajate cu parchet rezistent la apa si faianță de calitate, iar terasa este construita din decking de esență pin nordic tratat termic, astfel încât sa reziste la orice fel de intemperii.
Construcția casei a fost atent supravegheata folosindu-se numai materiale premium, nefăcându-se niciun fel de rabat de la calitate si costuri atât la finisajele interioare cat si la cele exterioare.
La exterior fațada casei necesita vopsea decorativa, ceea ce ii va da ocazia viitorului proprietar ca sa își aleagă designul exterior după bunul plac.
Toate etapele construcției vor fi puse la dispoziția viitorului proprietar in format electronic, astfel încât acesta sa poată vedea calitatea lucrărilor pornind de la fundație si pana la finalizare.
Un mare plus al acestei frumoase proprietăți, pe lângă toate aspectele menționate anterior, este faptul ca tot designul interior a fost ales astfel incit sa rămână in trend si sa ofere confort, spațiu, lumina si un modernism care sa dăinuie.
Proprietatea se vinde așa cum reiese din pozele de prezentare.
Casa se afla intr-un cartier finalizat, la drum asfaltat, intr-o zona foarte liniștită si sigura, in imediata apropiere aflându-se parcuri, magazine, supermarketuri (Profi, Mega Image), iar drumul expres face legătura facila cu centru orașului Oradea.

Prețul propus pentru aceasta frumoasa proprietate este de 169900 euro, negociabil.
Comision, întotdeauna 0% pentru cumpărător.

Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul de tel: 0773936727

Mai multe proprietăți similare puteți viziona pe website: puzzleimobiliare.ro

Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici