Anunțul a fost dezactivat!

Casa noua, la cheie, cartier Micalaca

Arad, Arad Acum un an 155.000 EUR
Zona

Micalaca

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Preț negociabil

ID: CP1670524
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă tip duplex. Aceasta poate fi vândută imediat cu nivelul de finisaje „la gri” pe interior iar prețul acesteia in acest caz este de 155.000 euro ușor negociabil.

Daca însă, o doriți la cheie, prețul acesteia pornește de la suma de 175.000 de euro, ușor negociabil.

Proprietatea este situată în unul din cele mai îndrăgite cartiere ale Aradului, cartierul Micălaca.
Aceasta se deosebește prin construcția elegantă, minimalistă și de bun gust, construcție nouă, ridicată în anul 2023 cu o suprafață utilă de aproximativ 160 mp pe o suprafață totală de teren de 230 mp. Este o construcție din cărămidă Porotherm cu o izolație de 10 cm la exterior și finisată cu vopsea structurată de calitate. Acoperișul este din țiglă, sub el aflându-se podul care este izolat si oferă un spațiu generos pentru depozitare. Jgheaburile colectoare ale apei pluviale sunt din metal.

În ceea ce privește compartimentarea interioară, regăsim un hol care ne întâmpină la intrare si ne conduce în partea dreaptă la prima încăpere unde este prevăzută bucătăria, cu vedere spre intrarea în curte, cu geam mare pentru aerisire și loc de luat masa.

Înaintăm pe hol, iar pe partea dreaptă se regăsește baia de la parter, dotată cu cabină de duș. Continuăm spre zona de living, foarte luminos, care dispune de ieșire către terasa amenajată în curtea din spatele casei.

Casa scării ne conduce la etajul superior, unde regăsim un hol generos destinat amenajării unui dresing, cu o baie cu cadă si 3 dormitoare, dintre care unul cu balcon oferind o minunată priveliște din fața casei.

În ceea ce privește amenajările, atât cele exterioare cât și cele interioare sunt de cea mai bună calitate: ușile sunt de la Portadoors, geamuri termopan Salamandre, instalația electrică Gewiss. Avantajul cumpărării in viitorul cel mai apropiat constă în posibilitatea de a vă alege finisajele interioare în materie de gresie ,faianță, parchet , în funcție de preferințele dumneavoastră și de bugetul alocat de către proprietar acestor finisaje.

Încălzirea se face prin pardosea cu centrală termică, având circuit separat pentru partea de parter și etaj.

Proprietatea se va preda la cheie, atât pe partea de interior cât si pe exterior, cu gard si tot ceea ce tine de de limitarea proprietății, exceptând amenajarea spațiului verde. De asemenea proprietatea va avea inclusiv un carport.
Termen maxim pentru predare: 4-6 luni de la vizionarea imobilului.

Preț: 155.000 euro, negociabil.
Agent Golden Real Estate.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici