Anunțul a fost dezactivat!

Casa noua, moderna, cartier Micalaca

Arad, Arad Acum un an 211.000 EUR
Zona

Micalaca

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
249
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

ID: CP1624571
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o vilă cochetă, la cheie situată în unul din cele mai îndrăgite cartiere ale Aradului, cartierul Micălaca. Proprietatea se deosebește prin construcția elegantă, minimalistă și de bun gust, construcție nouă, ridicată în anul 2022 cu o suprafață utilă de 160 mp pe o suprafață totală de teren de 249 mp. Este o construcție din cărămidă Porotherm cu o izolație de 10 cm la exterior și finisată cu vopsea structurată de calitate. Acoperișul este acoperit cu țiglă și oferă un spațiu generos pentru depozitare. Jgheaburile colectoare ale apei pluviale sunt albe, din metal.
Ca și compartimentare interioară, regăsim un hol care ne întâmpină la intrare si ne conduce în partea dreaptă la prima încăpere care poate deservi în funcție de necesitați fie un dormitor, fie un birou, dressing sau chiar bucătăria daca doriți să fie separată. Înaintăm pe hol iar pe partea dreaptă se regăsește baia de la parter, dotată cu o cabină de duș, casa scării care ne conduce spre etajul superior precum și zona de living, open space cu bucătăria foarte luminoasă și ieșire către terasa amenajată în curtea din spatele casei.
La etajul superior regăsim un hol generos cu o baie cu cadă si 3 dormitoare dintre care, cel din față cu balcon oferind o minunată priveliște din fața casei.
În ceea ce privește amenajările, atât cele exterioare cât și cele interioare sunt de cea mai bună calitate: ușile sunt de la Portadoors, geamuri termopan Salamandre, instalația electrică Gewiss, scara interioară din lemn masiv.
Încălzirea se face prin pardosea cu centrală termică, având circuit separat cel de la parter și cel de la etaj.

Preț: 211.000 euro, negociabil.
Agent Golden Real Estate

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici