Anunțul a fost dezactivat!

Casa noua P+M, eficientă energetic, 400 mp teren, Vladim...

Vladimirescu, Arad Acum 2 săptămâni 149.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

133

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
400
Stare proprietate
Nouă

ID: CP1432618
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă de tip P+M, situată în Vladimirescu, cartierul Europa, cu teren de 400 mp, suprafață desfășurată 181 mp, suprafață utilă de 133 mp, amprentă la sol de 81 mp si terasă 15 mp.
Casa este în faza de executie, fundatia din beton armat fiind deja turnata, structură de reziztenta lemn certificat în sistem Timber Frame, clasa de eficiență energetică A+ ( strat total de izolatie 350 mm cu un coefficient de transfer termic de 0,033 W/m2K), iar finalizarea construcției la roșu este programată la sfârșitul lunii martie.
Locuința este dispusă pe două niveluri și se compune astfel: la parter, din hol, sufragerie, bucătărie, baie de serviciu, cameră tehnică și casa scării, plus terasă, iar la mansardă, din 3 dormitoare și o baie.

Casa se va preda la cheie și va avea izolații și finisaje exterioare complexe, instalațiile electrice si sanitare, încălzire în pardoseală, gresie și faianță, parchet, uși interioare, obiecte sanitare.

De ce sa alegem o casa pe structura de lemn pe sistem Timber Frame:
- Eficienta energetica.
Datorita proprietatilor izolante exceptionale ale materialelor folosite in construirea panourilor ( de ex. coeficientul de transfer termic al materialelor izolante este 0,033 W/m2K) , facturile la energie vor fi de cateva ori mai mici decat in cazul unei case tradiționale. Acest aspect are o importanță deosebita în această perioadă în care prețurile la energie cresc de la o luna la alta.
- Rapiditatea executiei.
Panourile portante sunt executate in fabrica, iar montajul pereților se face cu ajutorul unei macarale, de aceea timpul de execuție este redus la minim!
- Siguranta maxima.
Casele pe structura de lemn sunt preferate de locuitorii din regiunile cu grad seismic ridicat (Japonia, California) tocmai pentru ca ofera cea mai mare siguranta si cel mai ridicat grad de rezistenta la cutremure. Lemnul este tratat cu o soluție care protejează împotriva focului, a insectelor și a mucegaiului.
- Ecologice.
Prin prisma materialelor folosite si ca o consecinta a consumului redus de energie, casele de lemn sunt preferate in tarile dezvoltate care pun mare accent pe respectul fata de mediu. Spre deosebire de restul materialelor de construcție, lemnul este singurul material regenerabil. Per total, 1 m3 de lemn stochează 600-700 kg CO2.
- Durabile
O casa de lemn bine construita, cu respectarea tuturor standardelor de catre un constructor profesionist, poate fi lasta mostenire generatiilor urmatoare.
Asigurăm consultanță gratuită,pe tot parcursul derularii proiectului.

Preț: 149.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici