Anunțul a fost dezactivat!

Casa P+ 1E + Pod Chiajna, Ilfov - complet mobilata

Chiajna, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 180.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

147

An finalizare construcție
2020
Suprafață teren (m²)
225
Stare proprietate
Bună

Casa este situata in zona Chiajna, Ilfov, la distanta de 5 minute de mers cu masina personala pana la intrarea in Bucuresti. Locatia se afla pe o straduta retrasa fata de strada principala, o straduta imprejmuita de case, vile si locatii comerciale. Este tranzitata in cea mai mare parte de locuitorii zonei, de aceea locatia unde se afla casa este linistita si neaglomerata.

Regimul de inaltime al locuintei este P + 1E + pod, care functioneaza in prezent ca spatiu de depozitate al lucrurilor. Suprafata totala utila a locuintei este de 147 de mp, parter si etaj. Terenul are 225 de mp. Casa a fost construita in anul 2020.

Curtea este imprejmuita de un gard inalt care asigura intimitate, iar intrarea in locuinta se face atat prin terasa la aer liber din spatele curtii, cat si prin holul principal de la parterul casei. Parterul este compus din hol, livingul in suprafata de 26 de mp, casa scarii spre etaj, bucatarie, terasa si baie, la care se adauga si camera tehnica cu acces din bucatarie. Toate incaperile sunt mobilate si utilate complet.

La etaj regasim cele 3 dormitoare ale locuintei si baia etajului. Intrarea in pod se face cu ajutorul scarilor cu sistem de pliere ce elibereaza si nu incarca spatiul din incapere, fiind practice pentru intreaga familie. Unul din dormitoare este prevazut cu dressing, balcon si baie individuale. Ultimul nivel al locuintei, podul, serveste ca loc unde sunt pot fi depozitate obiectele familiei. Ramane la latitudinea ta modul in care poate fi amenajat si finisat, pentru a corespunde nevoilor familiei tale.

Pentru o familie cu copii mici, locatia este avantajoasa pentru ca atat pana la gradinita, cat si pana la scoala generala poti ajuge usor, fara sa fie nevoie sa te deplasezi cu masina. Gradinita este la 4 minute de mers pe jos, iar scoala Generala Alexandru Odobescu este la 10 minute distanta.

Facilitati in zona & timp liber:
- acces facil catre posta (5 minute cu masina)
- acces facil catre supermakert si minimarket (Mega Image Shop and Go, La doi pasi, Penny - 5 minute cu masina sau 15-17 minute pe jos)
- spalatorie auto aproape de locatie
- farmacie spre iesirea catre strada Apeductului
- restaurante in apropiere de casa
- sali de fitness
- stadion si gradina zoologica la 5 minute de mers cu masina de casa

Poti face o prima vizionare a casei direct din locul in care te afli. Vizioneaza turul virtual al proprietatii pentru a vedea daca ti se potriveste. Lasa-mi mesaj pe whatsapp pentru link - 0723 095 532, Robert Dumitrescu


Id intern: P16612

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici