Anunțul a fost dezactivat!

Casă pretabilă pentru pensiune, situată în sat Runcu

Runcu, Gorj Acum 11 luni 120.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

280

An finalizare construcție
2017
Suprafață teren (m²)
1223
Stare proprietate
Renovată
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil

Propunem spre vânzare casă în sat Runcu, la intrarea pe Valea Sohodolului, pretabilă pentru dezvoltarea unei unități de cazare/pensiune.

Casa este construită pe un regim de înălțime P+1, cu posibilitatea de mansardare ulterioară, fiind amplasată pe un teren în suprafață de 1223 mp si o deschidere la stradă de 15 m.l.

La parter ne putem bucura de două dormitoare cu suprafață generoasă, două spații de servit masa, o zonă de living, bucătărie și un grup sanitar, iar la etaj un dormitor cu acces în două balcoane, hol si grup sanitar, toate acestea fiind îmbinate armonios pentru a pune în valoare cât mai bine poziționarea casei și finisajele de calitate ridicată.

Proprietatea este completată de o minunată livadă de pomi fructiferi, o viță de vie pe rod, gradină de legume, toate acestea putând fi admirate fie de pe o terasă suspendată cât și dintr-un foișor aflat la limita din spate a proprietății.

Casa este confortabilă, luminoasă, într-o stare foarte bună și deține toate îmbunătațirile: finisaje interioare și exterioare, tâmplărie din pvc cu geam termopan, gresie, faianță, parchet laminat,garaj, panouri electrice de interior ce asigură confortul termic individualizat pe fiecare dintre încăperi.

Proprietatea reprezintă o opțiune pentru cine își dorește o casă într-o zonă foarte bună în localitate, pentru cei ce vor să participe activ la dezvoltarea turismului în zonă sau pentru cei ce recunosc potențialul investiției într-o zonă cu o dezvoltare accelerată.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici