Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Proprietate superbă de vânzare, Halchiu!

Halchiu, Brasov Acum un an 275.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

270

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
2376
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Bună ziua, sunt Zoltan Fejer consultant imobiliar în cadrul companiei RE/MAX Central și astăzi am plăcerea să vă prezint o proprietate deosebită situată în comuna Hălchiu.
Într-o zonă de case în plină dezvoltare poate fi un nou „acasă” pentru dumneavoastră.
Terenul cu o suprafață totală de 2376 mp „găzduiește” trei construcții de sine-stătătoare. O casă superbă cu un regim de înălțime D+P+M compusă la parter din vestibul, cameră de zi, bucătărie, birou, cămară, baie, hol, spațiu de depozitare, casa scării și garaj, iar în mansardă 3 dormitoare, două băi și două dressinguri. A două clădire găzduiește o spațioasă bucătărie de vară și o sală care poate acomoda și mici evenimente alături de un loc de grătar. Iar a treia clădire este un spațiu de depozitare cu baie proprie.
Proprietatea prin sistemele de încălzire și sursa de apă potabilă din puț forat la 150 m adâncime, putem spune că într-o proporție mare este indendentă de rețelele publice. În casă regăsim un sistem complex de încălzire prin pardoseală, căldură asigurată de pompă de căldură cu două puțuri de 86 m și 80 m adâncime. În completare poate veni termoșemineul care este conectat la un puffer de 500 L. Temperatura va putea fi reglată din termostatele existente în fiecare încăpere.
În bucătăria de vară regăsim un sistem de încălzire prin pardoseală completat de calorifere, și aici încălzirea poate fi asigurată de un termoșemineu.
Pentru mai multe detalii tehnice sau vizionare, cu drag vă stau la dispoziție.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Încălzire
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici