Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa Sacele amplasata in vecinatatea padurii cu pompa de ...

Sacele, Brasov Acum un an 350.000 EUR
Zona

Satulung

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

231

An finalizare construcție
2009
Suprafață teren (m²)
4300
Stare proprietate
Bună

Va propunem spre vanzare o casa individuala situata in localitatea Sacele, zona Satulung, strada Oituz, la 15-20 minute de centrul Brasovului.

Constructia a fost finalizata in anul 2009, realizata pe structura din beton si zidarie din caramida cu destinatia de locuinta iar suprafata desfasurata a acesteia este de 361 mp (110 mp amprenta casei).

Casa este dispusa pe: subsol (camera hobby, boxa alimente si camera tehnica) + parter (camera de zi, bucatarie, loc de servit masa, birou, WC serviciu, hol, casa scarii si terasa) + mansarda (3 dormitoare, 2 bai si casa scarii), avand o suprafata utila de 231 mp.

Proprietatea dispune de urmatoarele dotari: curte individuala, loc de parcare acoperita pentru doua masini, invelitoare din tigla, izolatie termica la exterior cu polistiren de 10 cm, pompa de caldura sol-apa, termosemineu, sistem de incalzire prin pardoseala si calorifere in bai, termostate in fiecare camera, panouri solare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, jaluzele exterioare iar interiorul placat cu gresie, faianta si parchet.

Vanzarea casei se face cu mobilierul din dotare si utilat (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, plita electrica, cuptor electric, hota si frigider).

Casa este amplasata pe un teren cu suprafata de 4.300 mp (proprietate) cu acces la strada pietruita 100 m urmata de strada asfaltata si dispune de urmatoarele utilitati: apa fofata, curent, fosa septica, cablu TV + internet (fibra optica).

Certificat Energetic in curs de realizare.
Pentru cumparator comisionul este 0% iar proprietatea se poate viziona pe baza unei programari telefonice.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Apă
Încălzire
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici