Anunțul a fost dezactivat!

Casa spatioasa cu teren generos si priveliste, cart. Sche...

Brasov, Brasov Acum un an 480.000 EUR
Zona

Schei

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

388

An finalizare construcție
1994
Suprafață teren (m²)
890
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Vă prezentam spre vânzare o locuință spațioasă cu teren generos, în Mun. Brașov, cartierul Schei, mai exact pe str. Dealul Spirii, Nr.7.
Cartierul Schei este unul dintre putinele cartiere ale orasului care inca isi pastreaza aerul si stilul autentic Brasovean, acesta fiind si motivul pentru care in cautarile de imobile ale oamenilor care se reloca in Brasov, il face sa fie in top 3 optiuni.
Proximitatea fata de centrul istoric al Brasovului si fata de importantele obiective turistice , emblematice pentru acest oras cum ar fi: Prima Scoala Romaneasca, Piata Unirii, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Neagra, Piata Sfatului si tot ansamblul urban ''Brasovul Vechi'' fac din acest cartier sa fie si foarte cautat de turistii care ne viziteaza orasul in numar tot mai mare de la an la an.
Imobilul pe care vi-l prezentam astazi se compune dintr-un teren pozitionat pe colt, in suprafata totala de 890 mp, cu o deschidere la strada de 62 ml, la pachet cu o constructie de tip casa/vila cu regim de înălțime de S+P+2E+M, care se compune din urmatoarele:
SUBSOL: salon, camera tehnica, bucatarie si camara ;
PARTER: hol, salon, bucatarie, 2 dormitoare, baie si spatiu de depozitare cu acces din exterior ;
ETAJ I: hol, cameră de zi , dormitor, bucătărie, 3 balcoane si terasa acoperita ;
ETAJ II: hol, 3 dormitoare, 2 balcoane, baie;
MANSARDA: hol, camera, baie si dresing/spatiu de depozitare.
Cladirea fost construită în anul 1994 , pe o amprenta de 104 mp la sol, are o suprafața construita desfasurata de 486 mp si o arie utilă de 388 mp. Constructia este din beton armat și pereți autoportanți, zidărie de cărămidă, sarpantă de lemn si acoperișul din țiglă. In zonele de circulatie comuna predomina marmura ceea ce da o nota boema si o prestanta aparte. Amplasamentul constructiei, face ca suprafata de 786 mp de teren ramasa libera, sa iti ofere spatiu si sa te bucuri de fiecare mp. In curte avem zona de gratar, carport pentru doua masini, padoc pentru catei, o zona de pomi fructiferi si o parte de teren liber, terasat unde va puteti demonstra calitatile de arhitecti peisagisti.
Vă mulțumim și vă stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre acest imobil.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici