Anunțul a fost dezactivat!

Casă ultracentrală de vânzare cu garaj dublu și piscină

Oradea, Bihor Acum un an 435.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

368

An finalizare construcție
1999
Suprafață teren (m²)
476
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Am deosebita plăcere de a vă prezenta spre vânzare o vilă mobilată și utilată complet, cu garaj dublu și piscină exterioară, localizată în apropierea Șirului Canonicilor, la 5 minute de Calea Republicii, situată pe o stradă liniștită, ferită de zgomotul bulevardelor mari.
Proprietatea se adresează familiilor care doresc să locuiască în cele mai bune condiții și să se bucure de spațiu generos interior, cât și de spațiul din curtea dotată cu piscină.
Casa are regim D+P+M, suprafața construită de 442 mp și suprafața utilă de 368 mp, amplasată pe un teren de 476 mp și este dispusă pe trei niveluri astfel:
- Parter open space, la intrare este un hol de acces din care se face trecerea către living și dining. Bucătăria este deschisă fiind dotată cu mobilier făcut la comandă și utilată cu plită cu inducție hotă, mașină spălat vase, cuptor electric și frigider. La parter mai regăsim o baie cu duș, un dressing și un birou care poate fi transformat în cameră de oaspeți. Din zona de living se face accesul către terasă și curtea cu piscină.
- Mansarda: este compartimentată în trei dormitoare spațioase, unul cu baie proprie și încă o baie cu cadă.
- Demisolul este compus din garaj dublu cu două porți automatizate, o cameră tehnică cu rol de spălătorie/uscătorie, un dresing încăpător pentru garderoba de iarnă, o încăpere ca sală de jocuri și o încăpere ca sală de fitness.
Fundația și planșeele casei sunt din beton, iar zidăria este din BCA. Fațada casei a fost refacută în 2021 și este placată cu polistiren de 10 cm, de asemenea piscina a fost recondiționată în cursul anului trecut.
Ușa pentru accesul auto din stradă este manuală, cele două porți pentru accesul auto sunt automatizate și au fost înlocuite recent, având posibilitatea de a parca 2 mașini în garaj. Casa este racordată în prezent la rețeaua de termoficare a orașului, confortul termic se asigură prin calorifere pe toate nivelurile din casă.
Această proprietate a fost gândită și compartimentată pentru o familie, spațiul generos conferind intimitate, localizarea vă permite să ajungeți cu usurință la școlile din oraș sau la locul de muncă, iar curtea cu piscină va fi oaza dvs. de relaxare în zilele călduroase.
Vă stau la dispoziție pentru programarea unei vizionari sau orice alte informații legate de proprietate.

Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Încălzire
Climă
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici