Anunțul a fost dezactivat!

Casa Verde DN 1 aproape de Ploiesti

Miroslavesti, Prahova Acum un an 320.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

240

An finalizare construcție
2018
Suprafață teren (m²)
846
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Am placerea sa va prezint o Casa Verde total independenta de orice utilitate in Localitatea Miroslavesti, Judetul Prahova.
Nu doresc sa vorbesc mult despre finisajele folosite din acest imobil sau de mobila, sunt anumite aspecte mult mai importante care va vor atrage !
In primul rand vreau sa va spun de constructie si de situatia juridica. Finalizata in 2018 cu toate avizele necesare cum ar fi:Urbanism, Autorizatie de Construire, Proces-Verbal de Receptie, Certificat de atestare a edificarii constructiei, Comunicare de incepere/sfarsitul executiei, Procese-Verbale lucrari ascunse, Carte Tehnica, Memoriu Tehnic si Certificatul Energetic. Toata documentatia enumerata va fi pusa la dispozitia dumneavoastra pentru a fi consultata impreuna cu un inginer numai daca veti fi interesat de aceasta proprietate.
Incepusem sa va spun ca acest imobil este total independent de orice utilitate. In zilele noastre cum facturile de energie ( curent, gaze ) au explod, reprezinta un mare plus in economisirea bugetului dumneavoastra. Actualul proprietar a folosit un sistem de panouri OFF-GRID ( sistem independent de stocare a energiei ), panourile sunt pe lumina nu pe raza de soare, tipul Half-Cells- half K355W. Numarul panourilor folosite este de 48 care scot intre 13-15 KW/h. Garantia panourilor este de 25 ani.
Pentru caldura pe timp de iarna s-a folosit o centrala pe peleti cu o putere de 32 KW. Atasat centralei avem si un buncar cu o capacitate de 150 kg, deci vom putea pune 10 saci de peleti odata. Asta inseamna ca reprezinta un confort sporit, nu trebuie sa ne deplasam des la centrala pentru o alimenta. Aceasta centrala se poate programa pe orele dorite de dumneavoastra ca sa nu functioneze permanent. Un plin de 10 saci de peleti la ore programate pot sa ajunga circa 14-15 zile. Casa este si foarte bine izolata termic, pierderile de caldura fiind infime. Conform Certificatului Energetic eficienta este de A+, consumul anual specific de energie este de 115,83 kWh/m2 an, indicele de emisii echivalent CO2 este de kgCO2/m2 an.
Ultima utilitate este apa, pentru aceasta s-a forat put, se foloseste statie de epurare a apei pe baza de sare, si 6 filtre puse pe instalatie de diferite modele pentru oprirea calcarului, impuritatilor, dedurizarii apei.
Daca tot v-am captat atentia, rog a ma contacta pentru alte multe detalii si viitorele vizionari care se vor face numai pe baza de programare. .






Id intern: DA12441

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 4
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici