Anunțul a fost dezactivat!

Casa de vanzare in centrul orasului in Fagaras judetul Braso

Fagaras, Brasov Acum 3 luni 60.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
1970
Suprafață teren (m²)
180
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Casa de vanzare cu trei camere situata in centrul orasului Fagaras, judetul Brasov, formata din doua corpuri de cladire cu o suprafata de 800 mp din care 100 de mp suprafata utila cu un regim de inaltime la nivelul solului. Imobilul se afla intr-o curte comuna cu alte doua familii, accesul fiind comun doar in curtea proprietatii.
In primul corp al imobilului se afla doua dormitoare mari, o baie si o bucatarie spatioasa, iar in cel de-al doilea corp se afla un living incapator cu o pivnita si o terasa cu o gradina. Structura acestui imobil este din caramida si beton avand acoperisul renovat cu tabla, iar incalzirea casei se realizeaza prin centrala proprie pe gaz cu calorifere.
Usa la intrarea in primul corp de casa este din PVC cu stricla termopan iar usile interioare sunt din lemn cu sticla si detine urmatoarele dotari: aragaz, frigider, parchet, gresie, faianta, iar peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila. Proprietatea se afla intr-o zona foarte buna si linistita a orasului, iar pretul este usor negociabil.
Contact: 0735.988.129

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Id intern: P15186

Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici