Anunțul a fost dezactivat!

Casa / Vila 6 camere in Gusterita

Sibiu, Sibiu Acum 11 luni 389.890 EUR
Zona

Gusterita

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

300

An finalizare construcție
2017
Suprafață teren (m²)
294
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Casa individuala de vanzare 300 mp utili, cu regim de inaltime D+P+1+M si curte cu o suprafata de 200 mp, structurata dupa cum urmeaza:
Demisol: in mometul de fata este showroom, dar se poate transforma in garaj;
La parter: hol intrare, bucatarie deschisa cu loc de luat masa, living cu spatiu de dining, zona de relaxare, baie de serviciu, camara;
Etaj: un dormitor matrimonial-baie cu dus si dressing, hol-scari de acces si alte doua dormitoare, o baie cu cada, o camera amenajata spalatorie (masina de spalat/uscat rufe).
Mansarda: zona de relaxare, spatiu amenajat joaca copii si gimnastica. Mansarda este termoizolata (20 cm vata minerala), hidroizolata si podita cu lambriuri de lemn lacuit, sistem de incalzire prin calorifere, iluminare LED.
Incalzirea pentru parter si etaj se realizeaza prin pardoseala, sistem de furnizare apa calda prin boiler atasat centralei termice (apa calda rezista pana la 4 zile fara curent electric, iar centrala nu este suprasolicitata de furnizarea apei calde), iluminatul complet prin sistem LED, senzori de miscare interior, sistem de alarma.
Casa este construita din caramida cu latimea peretelui de 44 cm + 5 cm, termoizolata cu vata bazaltica.
Cracteristici casa: temopane Rehau-6 camere cu 3 foi de sticla, tigla si accesorii Bramac, sistem de supraveghere cu 2 camere si aplicatie pe telefon.
Curtea este amanajata avand o suprafata de 200 mp si acces rutier prin poarta rulanta, acces separat in curte si terasa.
Casa se vinde la cheie, complet mobilata si utilata.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul ofertei: www.TABOO.ro/ref/P14866

Sau acceseaza www.TABOO.ro si cauta oferta noastra cu codul / id: P14866

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.820 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru www.TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.820

Va multumim si va asteptam!
Id intern: P14866

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 2%
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici